Giriş Kayıt
Jani Vournas

Jani Vournas


Kameraman, Yönetmen Asistanı, Görsel Efekt

Jani Vournas, kameraman, yönetmen asistanı, görsel efekt.

(1984) Korku Çocukları (1984), (1984) 13. Cuma: Son Bölüm (1984), (1987) The Principal (1987), (1995) Sakıncalı Film Dolabı (1995) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Dram Yönetmen Asistanı 8.1 199,510

Ölümsüz Aşk
2015 Dram Yönetmen Asistanı 7.2 134,587

Son Hava Bükücü
2010 Aksiyon Görsel Efekt 4.1 135,192

Demir Adam 2
2010 Aksiyon Görsel Efekt 7.0 629,565
2010 Komedi Kameraman 8.2 27,623

Cennet Gibi
2005 Komedi Kameraman 6.7 91,704
2001 Dram Kameraman 5.6 2,827

Sakıncalı Film Dolabı
1995 Belgesel Kameraman 7.8 5,716

Dişi Kovboylar Da Hüzünlenir
1993 Komedi Kameraman 4.3 6,657
1987 Suç Kameraman 6.3 8,004
1985 Macera Kameraman 6.9 256
1985 Dram Kameraman 6.2 1,500
1985 Komedi Kameraman 6.6 339

13. Cuma: Son Bölüm
1984 Korku Kameraman 6.0 37,678

Korku Çocukları
1984 Korku Kameraman 5.6 41,854
Dizi Altyazıları
Vikings (11,569) The Punisher (5,473) True Detective (3,538) Supernatural (3,068) The Big Bang Theory (3,054) Luther (2,438) Gotham (2,151) The Blacklist (1,625) Star Trek: Discovery (1,556) Project Blue Book (1,549)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019