Giriş Kayıt
Rob Vouriot

Rob Vouriot


Yönetmen Asistanı

Rob Vouriot, yönetmen asistanı.

Aile (2006), Creature (1998), Lanetli Şey (2006), Merlin's Apprentice (2006) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Gerçek Adalet
2010 Aksiyon Yönetmen Asistanı 4.9 1,976
2008 Dram Yönetmen Asistanı 5.5 231

Tam Gaz
2007 Komedi Yönetmen Asistanı 6.7 68,464
2007 Dram Yönetmen Asistanı 6.9 410

Dondurma
2007 Korku Yönetmen Asistanı 5.3 1,833

Kara Noel
2006 Korku Yönetmen Asistanı 4.6 22,682
2006 Aksiyon Yönetmen Asistanı 4.3 1,037
2006 Macera Yönetmen Asistanı 5.4 1,858

Aile
2006 Korku Yönetmen Asistanı 7.2 2,750

Lanetli Şey
2006 Korku Yönetmen Asistanı 5.3 2,115

V Kelimesi
2006 Korku Yönetmen Asistanı 5.1 1,796
2005 Korku Yönetmen Asistanı 3.8 1,608

Kan Emiciler
2005 Aksiyon Yönetmen Asistanı 4.5 1,576
2005 Aksiyon Yönetmen Asistanı 6.9 464

Korkunun Ustaları
2005 Korku Yönetmen Asistanı 7.6 10,435
2001 Suç Yönetmen Asistanı 4.1 6,078
2001 Macera Yönetmen Asistanı 7.5 107,141

En Değerli Maymun 2
2001 Komedi Yönetmen Asistanı 3.6 922
1998 Korku Yönetmen Asistanı 5.1 2,374
1996 Komedi Yönetmen Asistanı 4.9 4,074
1995 Dram Yönetmen Asistanı 7.8 10,120
Film Altyazıları
Hunter Killer (8,809) A Star Is Born (5,052) Bohemian Rhapsody (2,955) Keepers (2,550) Suspiria (2,219) Museo (1,754) Ashes in the Snow (1,436) Revenger (1,217) First Man (1,155) Venom (1,112)
Dizi Altyazıları
True Detective (12,696) Vikings (6,025) The Flash (2,006) Luther (1,985) The Big Bang Theory (1,431) The Blacklist (1,425) Black Mirror (1,344) Friends (1,139) Peaky Blinders (1,126) La casa de papel (1,079)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019