Giriş Kayıt
Ron Andrews

Ron Andrews


Sanat Bölümü

Ron Andrews, sanat bölümü.

Warcraft: İki Dünyanın İlk Karşılaşması (2016), Jakuzi Ekspres (2010), Dünyanın Durduğu Gün (2008), Korkunç Bir Film 3 (2003) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Animasyon Sanat Bölümü 4.2 2,404
2017 Komedi Sanat Bölümü 7.6 5,669
2017 Aile Sanat Bölümü 4.7 114
2017 Aksiyon Sanat Bölümü 8.3 69,249
2016 Animasyon Sanat Bölümü 5.7 13,013
2016 Komedi Sanat Bölümü 4.6 288

Warcraft: İki Dünyanın İlk Karşılaşması
2016 Aksiyon Sanat Bölümü 6.9 220,700
2016 Aksiyon Sanat Bölümü 4.9 1,375
2016 Kısa Metraj Sanat Bölümü 5.8 327
2014 Aksiyon Sanat Bölümü 6.4 341,077

Jakuzi Ekspres
2010 Komedi Sanat Bölümü 6.4 152,150

Dünyanın Durduğu Gün
2008 Dram Sanat Bölümü 5.5 153,603
2008 Dram Sanat Bölümü 6.6 2,125
2008 Gerilim Sanat Bölümü 4.3 1,221

Doğaüstü
2005 Dram Sanat Bölümü 8.5 344,237
2005 Aksiyon Sanat Bölümü 4.1 5,222

4400
2004 Bilim-Kurgu Sanat Bölümü 7.4 39,780

Korkunç Bir Film 3
2003 Komedi Sanat Bölümü 5.5 126,015
2003 Komedi Sanat Bölümü 8.1 37,489

Kurşun Geçirmez
2003 Aksiyon Sanat Bölümü 5.5 45,493
2003 Dram Sanat Bölümü 7.0 646

Günaha Tapanlar
2002 Fantastik Sanat Bölümü 4.2 903
1999 Suç Sanat Bölümü 6.1 897
1998 Bilim-Kurgu Sanat Bölümü 7.3 2,956
1997 Dram Sanat Bölümü 7.1 384
Dizi Altyazıları
True Detective (7,435) Vikings (3,920) Shameless (2,698) The Flash (1,563) The Punisher (1,545) Arrow (1,389) Outlander (1,378) The Big Bang Theory (1,332) Supernatural (1,167) Black Mirror (1,138)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019