Giriş Kayıt
Stella Votsou

Stella Votsou


Makyaj

Stella Votsou, makyaj.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1996 Biyografi Makyaj 5.1 376

Puslu Manzaralar
1988 Dram Makyaj 8.0 5,669
1987 Komedi Makyaj 5.0 361
1975 Gerilim Makyaj 6.7 116
1972 Komedi Makyaj 5.5 104
1967 Komedi Makyaj 6.4 751
Dizi Altyazıları
Vikings (11,569) The Punisher (5,473) True Detective (3,538) Supernatural (3,068) The Big Bang Theory (3,054) Luther (2,438) Gotham (2,151) The Blacklist (1,625) Star Trek: Discovery (1,556) Project Blue Book (1,549)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019