Giriş Kayıt
Ralph Votaw

Ralph Votaw


Sanat Bölümü

Ralph Votaw, sanat bölümü.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Ucubeler Sirki: Vampirin Çırağı
2009 Aksiyon Sanat Bölümü 5.9 39,831

Zaman Ötesi
2003 Aksiyon Sanat Bölümü 5.6 56,889

Zirveye Tırmanış
2003 Komedi Sanat Bölümü 5.2 23,613
2001 Aksiyon Sanat Bölümü 6.1 288,682

Gizli Dosyalar: Gelecekle Savaş
1998 Gizem Sanat Bölümü 7.0 94,504

Gecenin Rengi
1994 Dram Sanat Bölümü 5.1 20,920

Çocuk Oyunu 3
1991 Aksiyon Sanat Bölümü 5.1 30,810
1988 Macera Sanat Bölümü 5.0 8,107

Altın Çocuk
1986 Aksiyon Sanat Bölümü 5.9 46,045

Alcatraz'dan Kaçış
1979 Biyografi Sanat Bölümü 7.6 102,415

Cennet Beklesin
1978 Komedi Sanat Bölümü 6.9 16,526
Dizi Altyazıları
Vikings (9,161) True Detective (7,905) The Punisher (4,288) Supernatural (3,560) The Big Bang Theory (3,284) Gotham (2,544) Shameless (2,059) The Blacklist (1,980) Outlander (1,929) Star Trek: Discovery (1,613)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019