Giriş Kayıt
Cheryl Voss

Cheryl Voss


Makyaj

Cheryl Voss, makyaj.

Uzaydan Gelen Katil Palyaçolar (1988), Return of the Killer Tomatoes! (1988), S.F.W. (1994), Vanishing Point (1997) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Göz
2008 Dram Makyaj 5.4 48,903

Şans Sende
2007 Dram Makyaj 5.9 19,502
1999 Komedi Makyaj 8.8 117,580
1997 Aksiyon Makyaj 5.8 2,472

Sinifta olay var
1996 Aksiyon Makyaj 5.9 10,763
1995 Western Makyaj 6.2 444

Salak İle Avanak
1994 Komedi Makyaj 7.3 327,505
1994 Komedi Makyaj 5.9 4,494
1993 Biyografi Makyaj 7.1 2,660

Vahşi Çiçek
1991 Dram Makyaj 7.3 1,072
1991 Gizem Makyaj 5.9 173

Ağlayan Çin
1990 Biyografi Makyaj 6.9 464

Uzaydan Gelen Katil Palyaçolar
1988 Komedi Makyaj 6.1 28,651
1988 Dram Makyaj 5.3 129
1988 Komedi Makyaj 5.2 6,227
Dizi Altyazıları
Game of Thrones (432,934) American Gods (3,173) Supernatural (2,005) Gotham (1,985) Into the Badlands (1,895) The Big Bang Theory (1,862) Vikings (1,628) This Is Us (1,078) The Blacklist (1,031) Star Trek: Discovery (968)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019