Giriş Kayıt
Paul von Schreiber

Paul von Schreiber (81)


Oyuncu

Paul von Schreiber, 03 Aralık 1937 ABD doğumlu oyuncu.

Weekend Pass (1961) yapımıyla biliniyor.

Doğum Tarihi: 03 Aralık 1937
Doğum Yeri: ABD
Burcu: Yay
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1963 26 Komedi Oyuncu 6.2 280
1961 24 Komedi Oyuncu 5.8 219
1960 23 Komedi Oyuncu 6.2 488

Çılgın Sevgili
1959 22 Dram Oyuncu 6.1 826
1959 22 Dram Oyuncu 6.4 1,490
1959 22 Dram Oyuncu 6.3 249
Dizi Altyazıları
Vikings (3,841) Arrow (2,162) The Flash (2,153) Supernatural (1,613) Titans (1,577) Doctor Who (1,398) Outlander (1,309) The Gifted (1,088) The Big Bang Theory (1,020) La Casa de Papel (901)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018