Giriş Kayıt
Paul von Schreiber

Paul von Schreiber (80)


Oyuncu

Paul von Schreiber, 03 Aralık 1937 ABD doğumlu oyuncu.

Weekend Pass (1961) yapımıyla biliniyor.

Doğum Tarihi: 03 Aralık 1937
Doğum Yeri: ABD
Burcu: Yay
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1963 26 Komedi Oyuncu 6.2 275
1961 24 Komedi Oyuncu 5.8 218
1960 23 Komedi Oyuncu 6.2 408

Çılgın Sevgili
1959 22 Dram Oyuncu 6.1 685
1959 22 Dram Oyuncu 6.4 1,401
1959 22 Dram Oyuncu 6.2 242
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018