Giriş Kayıt
J.R. Von Schondorf

J.R. Von Schondorf


Yönetmen Asistanı

J.R. Von Schondorf, yönetmen asistanı.

Diğer Bir İsmi: Edwin VonSchondorf | JR von Schondorf
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2014 Komedi Yönetmen Asistanı
Çeşitli
6.7 198
2014 Belgesel Yönetmen Asistanı 5.5 6,157
2013 Korku Yönetmen Asistanı 5.5 7,172

Bahar Tatili
2012 Aksiyon Çeşitli 5.3 122,838
2002 Dram Çeşitli 2.4 610
2001 Dram Yönetmen Asistanı 6.1 260
2000 Dram Yönetmen Asistanı 5.9 785

Büyük Umutlar
1998 Dram 0 6.8 47,122
1998 Suç Çeşitli 6.0 7,112
1997 Dram Çeşitli 7.2 12,379
Dizi Altyazıları
The Big Bang Theory (2,857) Supernatural (1,748) Titans (1,356) Outlander (1,165) Better Call Saul (1,006) La Casa de Papel (918) Doctor Who (839) Arrow (834) Kidding (757) Supergirl (722)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018