Giriş Kayıt
J.R. Von Schondorf

J.R. Von Schondorf


Yönetmen Asistanı

J.R. Von Schondorf, yönetmen asistanı.

Diğer Bir İsmi: Edwin VonSchondorf | JR von Schondorf
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2014 Komedi Yönetmen Asistanı
Çeşitli
6.4 111
2014 Belgesel Yönetmen Asistanı 5.7 5,477
2013 Korku Yönetmen Asistanı 5.5 6,415

Bahar Tatili
2012 Aksiyon Çeşitli 5.3 122,159
2002 Dram Çeşitli 2.3 571
2001 Dram Yönetmen Asistanı 6.1 237
2000 Dram Yönetmen Asistanı 5.9 746

Büyük Umutlar
1998 Dram 0 6.8 46,894
1998 Suç Çeşitli 6.0 6,709
1997 Dram Çeşitli 7.2 11,689
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018