Giriş Kayıt
J.R. Von Schondorf

J.R. Von Schondorf


Yönetmen Asistanı

J.R. Von Schondorf, yönetmen asistanı.

Diğer Bir İsmi: Edwin VonSchondorf | JR von Schondorf
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2014 Komedi Yönetmen Asistanı
Çeşitli
6.7 206
2014 Belgesel Yönetmen Asistanı 5.5 6,239
2013 Korku Yönetmen Asistanı 5.5 7,244

Bahar Tatili
2012 Aksiyon Çeşitli 5.3 124,008
2002 Dram Çeşitli 2.4 613
2001 Dram Yönetmen Asistanı 6.1 260
2000 Dram Yönetmen Asistanı 5.9 787

Büyük Umutlar
1998 Dram 0 6.8 47,627
1998 Suç Çeşitli 6.0 7,169
1997 Dram Çeşitli 7.2 12,455
Dizi Altyazıları
Vikings (12,607) True Detective (6,215) The Punisher (5,901) The Big Bang Theory (3,437) Supernatural (3,415) Luther (2,606) Gotham (2,401) The Blacklist (1,936) Star Trek: Discovery (1,821) Project Blue Book (1,713)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019