Giriş Kayıt
Hasso von Hugo

Hasso von Hugo (72)


Makyaj, Özel Efekt

Hasso von Hugo, 05 Ekim 1946 Cologne, North Rhine-Westphalia, Almanya doğumlu makyaj, Özel efekt.

In weiter Ferne, so nah! (1993), The Formula (1980), Mirasçılar (1979), Wild Geese II (1985) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 05 Ekim 1946
Doğum Yeri: Cologne, North Rhine-Westphalia, Almanya
Diğer Bir İsmi: Hasso Von Hugo
Burcu: Terazi
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2011 65 Macera Makyaj 5.1 431
2010 64 Dram Makyaj 5.4 695

Papa Joan
2009 63 Dram Makyaj 6.7 7,803

Hayatımın Şarkısı
2004 58 Biyografi Makyaj 6.7 13,914

80 Günde Devr-i Alem
2004 58 Aksiyon Makyaj 5.9 78,050
2003 57 Biyografi Makyaj 6.6 14,026

İsyan
2002 56 Aksiyon Makyaj 7.5 293,020

Ölümcül Deney
2002 56 Aksiyon Makyaj 6.7 228,895

Kapıdaki Düşman
2001 55 Dram Makyaj 7.6 221,250
1994 48 Macera Makyaj 3.2 9,509
1993 47 Dram Özel Efekt 6.2 96
1993 47 Fantastik Makyaj 7.3 6,748

Gülün Adı
1986 40 Suç Makyaj 7.8 93,064
1985 39 Dram Makyaj 6.2 600
1985 39 Macera Makyaj 4.8 1,062

Savaş Rüzgarları
1983 Dram Makyaj 8.2 3,269
1982 36 Dram Makyaj 6.8 765
1980 34 Suç Makyaj 5.6 2,203

Mirasçılar
1979 33 Suç Makyaj 4.8 1,274
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019