Giriş Kayıt
Gunther von Fritsch

Gunther von Fritsch (82)


Yönetmen, Editör

Gunther von Fritsch, 15 Temmuz 1906 Pola, Küstenland, Avusturya-Macaristan [bugünkü Pula, Istria, Sırbistan] doğumlu yönetmen, editör.

The Curse of the Cat People (1944) yapımıyla biliniyor.

Gunther von Fritsch, 27 Ağustos 1988 tarihinde (82 yaşında) hayatını kaybetti.

Doğum Tarihi: 15 Temmuz 1906
Ölüm Tarihi: 27 Ağustos 1988
Doğum Yeri: Pola, Küstenland, Avusturya-Macaristan [bugünkü Pula, Istria, Sırbistan]
Diğer Bir İsmi: Gunther V. Fritch | G.V. Fritsch | Gunther V. Frit
Burcu: Yengeç
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1962 Western Yönetmen 7.4 276
1958 Western Yönetmen 8.1 518
1954 Aksiyon Yönetmen 8.6 1,419
1953 47 Dram Yönetmen 6.4 143
1947 41 Dram Çeşitli 7.8 3,807
1944 38 Dram Yönetmen 6.9 5,049
1936 30 Dram Editör 7.0 443
Dizi Altyazıları
This Is Us (2,420) American Gods (2,150) The Flash (2,022) Supernatural (1,844) Arrow (1,789) Star Trek: Discovery (1,766) The Blacklist (1,650) Vikings (1,540) The Passage (1,487) Love, Death & Robots (1,068)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019