Giriş Kayıt
Johann von Bülow

Johann von Bülow (46)


Oyuncu

Johann von Bülow, 26 Eylül 1972 Munich, Almanya doğumlu oyuncu.

Hitler'e Suikast (2015), Frantz (2016), Yalan Labirenti (2014), Heiter bis wolkig (2012) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 26 Eylül 1972
Doğum Yeri: Munich, Almanya
Burcu: Terazi
Boyu: 1.82 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 Gerilim Oyuncu 5.6 58
2018 Dram Oyuncu 6.9 7
2017 Gerilim Oyuncu 6.3 68
2017 45 Dram Oyuncu 6.7 101
2017 45 Biyografi Oyuncu 7.1 3,361
2016 44 Dram Oyuncu 7.5 10,322
2016 Suç Oyuncu 7.6 37

Hitler'e Suikast
2015 43 Biyografi Oyuncu 7.0 7,060
2015 Dram Oyuncu 6.7 479
2015 Komedi Oyuncu 6.5 337
2015 Dram Oyuncu 7.1 27
2015 Komedi Oyuncu 7.4 157

Yalan Labirenti
2014 42 Dram Oyuncu 7.3 10,283
2013 Dram Oyuncu 7.4 704
2013 41 Komedi Oyuncu 6.1 331
2012 40 Aile Oyuncu 6.0 111
2012 40 Komedi Oyuncu 6.7 1,098
2012 Suç Oyuncu 6.5 103
2012 40 Aile Oyuncu 5.5 362

Kızım ve Ben
2011 39 Komedi Oyuncu 6.3 8,577
2010 38 Dram Oyuncu 6.3 1,148
2010 38 Kısa Metraj Oyuncu 7.4 59
2009 Suç Oyuncu 7.5 73
2009 37 Dram Oyuncu 6.4 752
2009 Suç Oyuncu 7.0 23
2008 Dram Oyuncu 6.7 312
2007 35 Dram Oyuncu 6.6 147
2006 Suç Oyuncu 7.1 140
2006 34 Komedi Oyuncu 6.1 16
2006 Suç Oyuncu 7.1 71

Kış Seyahati
2006 34 Dram Oyuncu 7.0 445
2005 33 Dram Oyuncu 5.4 115
2004 Komedi Oyuncu 8.1 14
2003 Suç Oyuncu 5.0 114
2002 Suç Oyuncu 7.7 124
2001 Aksiyon Oyuncu 4.2 136
2001 Suç Oyuncu 5.9 198
1997 Suç Oyuncu 5.0 169
1995 Suç Oyuncu 7.5 235
1994 Suç Oyuncu 5.7 40
1994 Suç Oyuncu 7.0 114
1981 Suç Oyuncu 6.5 578
1977 Suç Oyuncu 6.3 517

Olay Yeri
1970 Suç Oyuncu 7.2 2,082
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019