Giriş Kayıt
Suzanne von Borsody

Suzanne von Borsody (61)


Oyuncu, Yönetmen

Suzanne von Borsody, 23 Eylül 1957 Munich, Almanya doğumlu oyuncu, yönetmen.

¿Bin ich schön? (1998), Der Chinese (2011), Küçük Cadı (2018), Marlene (2000) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 23 Eylül 1957
Doğum Yeri: Munich, Almanya
Diğer Bir İsmi: Susanne v. Borsody
Burcu: Terazi
Boyu: 1.73 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (6)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 Dram Oyuncu 6.4 67

Küçük Cadı
2018 61 Komedi Oyuncu 6.2 628
2017 60 Dram Oyuncu 6.8 144
2017 60 Macera Oyuncu 6.3 96
2013 Macera Oyuncu 6.8 62
2013 56 Komedi Oyuncu 6.4 356
2013 56 Aile Oyuncu 5.2 149
2013 56 Dram Oyuncu 6.8 24
2012 55 Aile Oyuncu 4.8 184
2012 55 Dram Oyuncu 5.4 62
2011 54 Gerilim Oyuncu 6.0 535
2010 53 Aile Oyuncu 5.2 256
2009 52 Aile Oyuncu 6.2 280
2009 52 Dram Oyuncu 5.8 26
2007 50 Komedi Yönetmen 5.3 42
2006 Suç Oyuncu 7.1 141

İçimdeki Düşman
2006 49 Dram Oyuncu 6.3 844
2006 Suç Oyuncu 6.5 64
2005 Biyografi Oyuncu 7.0 372
2003 46 Dram Oyuncu 3.9 977
2000 Suç Oyuncu 6.9 203
2000 43 Biyografi Oyuncu 5.8 534

Koş Lola Koş
1998 41 Suç Oyuncu 7.7 179,621
1998 41 Komedi Oyuncu 6.6 1,134
1995 38 Dram Oyuncu 5.5 30
1994 Suç Oyuncu 6.9 156
1991 Dram Oyuncu 6.7 74
1983 26 Belgesel Oyuncu 6.9 113
1978 Suç Oyuncu 5.7 180
1977 Suç Oyuncu 6.3 528
1973 Animasyon Oyuncu 6.8 188

Olay Yeri
1970 Suç Oyuncu 7.2 2,117
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019