Giriş Kayıt
Jack Voglin

Jack Voglin (77)


Yönetmen Asistanı, Yapım Yöneticisi, Oyuncu

Arthur Caldwell Voegtlin, 04 Eylül 1904 Manhattan, New York, ABD doğumlu yönetmen asistanı, yapım yöneticisi, oyuncu.

Yabancı (1946), Addams Ailesi (1964), Kapak Kızı (1944), Karanlık Ayna (1946) gibi yapımlarla biliniyor.

Jack Voglin, 30 Haziran 1982 tarihinde (77 yaşında) hayatını kaybetti.

Gerçek İsmi: Arthur Caldwell Voegtlin
Doğum Tarihi: 04 Eylül 1904
Ölüm Tarihi: 30 Haziran 1982
Doğum Yeri: Manhattan, New York, ABD
Diğer Bir İsmi: Capt. Jack Vogelin | Capt. Jack Voglin | Captain J
Burcu: Başak
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1970 Komedi Yapım Yöneticisi 7.2 35
1967 63 Komedi Yönetmen Asistanı
Yapım Yöneticisi
2.4 850
1966 Western Yönetmen Asistanı 8.2 187

Addams Ailesi
1964 Komedi Yönetmen Asistanı 8.0 11,442
1959 Aksiyon Yönetmen Asistanı 7.4 6,775
1959 Dram Yönetmen Asistanı 8.0 2,708

Solak Silâhşör
1958 54 Biyografi Yönetmen Asistanı 6.5 3,405
1957 Western Yönetmen Asistanı 8.5 1,956
1956 Western Yönetmen Asistanı 7.3 38

Savaşçı Kızılderili
1955 51 Western Yönetmen Asistanı 6.4 1,763
1955 51 Müzikal Yönetmen Asistanı 7.2 10,071
1955 Suç Yönetmen Asistanı 8.6 12,574
1955 Dram Yönetmen Asistanı 8.0 4,249
1948 44 Dram Yönetmen Asistanı 6.9 807

Karanlık Ayna
1946 42 Suç Yönetmen Asistanı 7.1 3,405
1946 42 Kara Film Yönetmen Asistanı 6.6 1,250

Yabancı
1946 42 Suç Yönetmen Asistanı 7.4 17,817

Kapak Kızı
1944 40 Komedi Yönetmen Asistanı 6.9 4,138
1944 40 Dram Yönetmen Asistanı 6.2 588

Asla Zengin Olmayacaksın
1941 37 Komedi Çeşitli 6.8 1,895
1941 37 Komedi Çeşitli 7.3 3,640

Yabancı Muhabir
1940 36 Gizem Oyuncu 7.6 16,168
Film Altyazıları
Hunter Killer (7,010) A Star Is Born (4,054) Suspiria (3,189) Ashes in the Snow (2,817) Keepers (2,302) First Man (1,681) Bohemian Rhapsody (1,626) Museo (1,301) Venom (1,180) Replicas (1,108)
Dizi Altyazıları
True Detective (13,294) Vikings (5,019) The Big Bang Theory (1,814) Black Mirror (1,529) The Flash (1,419) The Blacklist (1,179) Outlander (1,178) Peaky Blinders (1,068) La casa de papel (1,060) Friends (1,003)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019