Giriş Kayıt
Jack Voglin

Jack Voglin (77)


Yönetmen Asistanı, Yapım Yöneticisi, Oyuncu

Arthur Caldwell Voegtlin, 04 Eylül 1904 Manhattan, New York, ABD doğumlu yönetmen asistanı, yapım yöneticisi, oyuncu.

Yabancı (1946), Addams Ailesi (1964), Kapak Kızı (1944), Karanlık Ayna (1946) gibi yapımlarla biliniyor.

Jack Voglin, 30 Haziran 1982 tarihinde (77 yaşında) hayatını kaybetti.

Gerçek İsmi: Arthur Caldwell Voegtlin
Doğum Tarihi: 04 Eylül 1904
Ölüm Tarihi: 30 Haziran 1982
Doğum Yeri: Manhattan, New York, ABD
Diğer Bir İsmi: Capt. Jack Vogelin | Capt. Jack Voglin | Captain J
Burcu: Başak
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1970 Komedi Yapım Yöneticisi 7.2 35
1967 63 Komedi Yönetmen Asistanı
Yapım Yöneticisi
2.3 842
1966 Western Yönetmen Asistanı 8.2 184

Addams Ailesi
1964 Komedi Yönetmen Asistanı 8.0 11,124
1959 Aksiyon Yönetmen Asistanı 7.4 6,656
1959 Dram Yönetmen Asistanı 8.0 2,649

Solak Silâhşör
1958 54 Biyografi Yönetmen Asistanı 6.5 3,365
1957 Western Yönetmen Asistanı 8.5 1,923
1956 Western Yönetmen Asistanı 7.3 38

Savaşçı Kızılderili
1955 51 Western Yönetmen Asistanı 6.4 1,728
1955 51 Müzikal Yönetmen Asistanı 7.2 9,891
1955 Suç Yönetmen Asistanı 8.6 12,295
1955 Dram Yönetmen Asistanı 8.0 4,144
1948 44 Dram Yönetmen Asistanı 6.9 785

Karanlık Ayna
1946 42 Suç Yönetmen Asistanı 7.1 3,306
1946 42 Kara Film Yönetmen Asistanı 6.7 1,219

Yabancı
1946 42 Suç Yönetmen Asistanı 7.4 16,917

Kapak Kızı
1944 40 Komedi Yönetmen Asistanı 6.9 4,050
1944 40 Dram Yönetmen Asistanı 6.2 574

Asla Zengin Olmayacaksın
1941 37 Komedi Çeşitli 6.9 1,846
1941 37 Komedi Çeşitli 7.3 3,589

Yabancı Muhabir
1940 36 Gizem Oyuncu 7.6 15,826
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018