Giriş Kayıt
Lida Vlaskova

Lida Vlaskova


Oyuncu

Lida Vlaskova, oyuncu.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2015 Suç Oyuncu 5.4 33
2009 Komedi Oyuncu 6.9 122
2004 Aile Oyuncu 1.7 84

Fareler
2001 Aksiyon Oyuncu 4.6 361
1996 Fantastik Oyuncu 5.3 4,697
Dizi Altyazıları
True Detective (7,435) Vikings (3,920) Shameless (2,698) The Flash (1,563) The Punisher (1,545) Arrow (1,389) Outlander (1,378) The Big Bang Theory (1,332) Supernatural (1,167) Black Mirror (1,138)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019