Giriş Kayıt
Miguel Ángel Vivas

Miguel Ángel Vivas


Yönetmen, Senarist

Miguel Ángel Vivas, yönetmen, senarist.

La Casa de Papel (2017), İnsanlığın Sonu (2015), Dehşet Evi (2010), İçerdeki Şeytan (2016) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Miguel Angél Vivas
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (6)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 Yönetmen
Senarist
6.8 92
2018 Dram Yönetmen 7.0 61
2017 Aksiyon Yönetmen 8.6 103,812

İçerdeki Şeytan
2016 Korku Yönetmen 5.3 2,764
2015 Dram Yönetmen 6.9 135

Yaz Kampı
2015 Korku 5.1 2,878

İnsanlığın Sonu
2015 Dram Senarist
Yönetmen
5.8 14,337
2011 Dram 7.1 769

Dehşet Evi
2010 Korku Yönetmen
Senarist
6.4 6,571
2003 Korku Yönetmen
Senarist
7.0 1,084
Film Altyazıları
Venom (2,921) A Simple Favor (2,670) First Man (1,933) Roma (1,293) Between Worlds (1,231) The Predator (951) Lukas (925) Sky Hunter (833) Mowgli (760) Goosebumps 2: Haunted Halloween (648)
Dizi Altyazıları
Arrow (2,837) Vikings (2,747) The Flash (1,720) Supergirl (1,623) Counterpart (1,054) Supernatural (984) La Casa de Papel (815) Friends (666) The Big Bang Theory (656) Doctor Who (648)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018