Giriş Kayıt
Robert Visciglia Jr.

Robert Visciglia Jr.


Sanat Bölümü, Yapımcı, Yönetmen

Robert Visciglia Jr., sanat bölümü, yapımcı, yönetmen.

Diğer Bir İsmi: Robert J. Viscigilia Jr | Robert J. Visciglia Jr, 
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2006 Komedi Yapımcı 7.4 4,479
1999 Dram Yönetmen 7.1 456
1994 Dram Yapımcı
Yönetmen
6.0 5,540
1991 Komedi Sanat Bölümü 6.0 3,785
1982 Dram Sanat Bölümü 7.9 2,943

Konvoy
1978 Komedi Sanat Bölümü 6.3 13,201
1977 Gerilim Sanat Bölümü 7.0 462

Komiser Kolombo
1971 Suç Çeşitli 8.2 22,840
Dizi Altyazıları
The Big Bang Theory (2,028) Arrow (1,641) Outlander (1,284) Supernatural (1,138) Better Call Saul (976) The Last Ship (929) La Casa de Papel (926) Titans (909) Doctor Who (816) Kidding (674)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018