Giriş Kayıt
Ville Virtanen

Ville Virtanen (57)


Oyuncu

Ville Virtanen, 19 Ağustos 1961 Espoo, Finlandiya doğumlu oyuncu.

Umudun Öteki Yüzü (2017), Sauna (2008), Her Şeyin Ötesinde (2010), Siyah Buz (2007) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 19 Ağustos 1961
Doğum Yeri: Espoo, Finlandiya
Burcu: Aslan
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (5)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 57 Oyuncu    

Umudun Öteki Yüzü
2017 56 Komedi Oyuncu 7.2 7,993
2017 56 Dram Oyuncu 7.2 1,142
2017 Suç Oyuncu 7.1 970
2017 56 Suç Oyuncu 5.4 434
2015 54 Dram Oyuncu 4.4 269
2015 54 Biyografi Oyuncu 5.9 2,849
2015 54 Dram Oyuncu 6.4 544
2015 Suç Oyuncu 7.2 3,503
2013 52 Komedi 5.4 354
2012 51 Komedi Oyuncu 5.6 860
2012 51 Komedi Oyuncu 5.1 99
2011 50 Dram Oyuncu 5.9 218
2011 50 Suç Oyuncu 6.0 1,123
2010 49 Suç Oyuncu 5.9 1,463
2010 49 Dram Oyuncu 6.8 322

Her Şeyin Ötesinde
2010 49 Dram Oyuncu 7.0 3,441

Kötü Aile
2010 49 Dram Oyuncu 6.3 777
2008 47 Korku Oyuncu 6.3 6,239

1918 Sınırı
2007 46 Dram Oyuncu 6.7 853
2007 46 Dram Oyuncu 7.0 2,894

Siyah Buz
2007 46 Dram Oyuncu 6.7 2,469

Kurt Yılı
2007 46 Dram Oyuncu 6.2 703
2005 44 Dram Oyuncu 6.3 697

Çocuklar ve Yetişkinler
2004 43 Komedi Oyuncu 6.2 1,206
2004 43 Dram Oyuncu 6.8 1,278
2003 42 Dram Oyuncu 4.6 1,726
2003 42 Komedi Oyuncu 6.8 2,606
1999 38 Dram Oyuncu 7.0 41
1993 Talk-Show Oyuncu 5.2 9

Kış Savaşı
1989 28 Dram Oyuncu 7.8 7,040
Dizi Altyazıları
Shameless (4,561) Supernatural (2,800) Better Call Saul (2,515) Daredevil (2,468) The Flash (2,040) Arrow (1,804) The Big Bang Theory (1,659) Doctor Who (1,411) La Casa de Papel (1,304) Manifest (1,136)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018