Giriş Kayıt
Frank Violi

Frank Violi


Oyuncu

Frank Violi, oyuncu.

Diğer Bir İsmi: Franc Violi
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Dram Oyuncu 8.2 81
2015 Dram Oyuncu 7.9 194
2014 Aksiyon Oyuncu 5.3 1,130
2011 Dram Oyuncu 7.4 367

İstiridye Avcısı
2004 Komedi Oyuncu 6.6 1,164
1989 Dram Oyuncu 7.1 94
Dizi Altyazıları
Daredevil (3,299) Supernatural (3,264) Shameless (2,543) The Flash (2,270) Better Call Saul (2,146) The Big Bang Theory (2,006) Arrow (1,712) La Casa de Papel (1,156) Manifest (1,057) Black Mirror (943)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018