Giriş Kayıt
Frank Violi

Frank Violi


Oyuncu

Frank Violi, oyuncu.

Diğer Bir İsmi: Franc Violi
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Dram Oyuncu 8.2 82
2015 Dram Oyuncu 7.9 195
2014 Aksiyon Oyuncu 5.3 1,145
2011 Dram Oyuncu 7.5 524

İstiridye Avcısı
2004 Komedi Oyuncu 6.6 1,168
1989 Dram Oyuncu 7.1 94
Dizi Altyazıları
Vikings (3,182) Supernatural (3,024) Arrow (2,394) The Flash (1,953) Supergirl (1,112) La Casa de Papel (935) Counterpart (897) Friends (745) The Protector (730) Black Mirror (666)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018