Giriş Kayıt
François Vincentelli

François Vincentelli


Oyuncu

François Vincentelli, oyuncu.

(2010) Turist (2010), (2015) Wild Card (2015), (2012) Mutluluk Asla Yalnız Gelmez (2012), (2011) Bakan (2011) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 Dram Oyuncu 8.0 81
2017 Komedi Oyuncu 6.4 17
2016 Romantik Oyuncu 6.1 334
2016 Suç Oyuncu 6.0 57
2015 Aksiyon Oyuncu 5.6 46,486
2014 Gerilim Oyuncu    
2014 Kısa Metraj Oyuncu 9.1 20

Mutluluk Asla Yalnız Gelmez
2012 Komedi Oyuncu 6.5 4,544
2012 Komedi Oyuncu 5.2 73
2012 Komedi Oyuncu 5.1 82
2012 Oyuncu 5.3 428
2011 Komedi Oyuncu 5.5 1,398
2011 Dram Oyuncu 6.1 205

Bakan
2011 Dram Oyuncu 6.7 2,314
2011 Komedi Oyuncu 4.7 144
2010 Animasyon Oyuncu 6.9 150

Turist
2010 Aksiyon Oyuncu 6.0 206,835
2010 Oyuncu 5.1 14
2009 Komedi Oyuncu 6.3 306

Değiş Tokuş
2008 Komedi Oyuncu 5.5 2,270
2008 Komedi Oyuncu 7.0 254
2008 Belgesel Oyuncu 7.4 275
2007 Gizem Oyuncu 4.4 108
2006 Animasyon Oyuncu 7.9 2,059
2005 Komedi Oyuncu 7.1 248
2004 Animasyon Oyuncu 5.5 1,692
2004 Suç Oyuncu 6.7 241
2001 Komedi Oyuncu 6.4 6,446

Şehvet Okulu
1998 Dram Oyuncu 6.8 1,383
1991 Dram Oyuncu 6.0 221
Dizi Altyazıları
Chernobyl (13,469) Game of Thrones (5,851) Warrior (2,030) Swamp Thing (1,671) Black Mirror (1,618) The Big Bang Theory (1,571) Shingeki no kyojin (1,514) The 100 (1,407) Agents of S.H.I.E.L.D. (1,269) Vikings (1,202)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019