Giriş Kayıt
Michael S. Vincent

Michael S. Vincent


Özel Efekt

Michael S. Vincent, Özel efekt.

Tehlikenin İçinde (1995), Killer (1994), (2000) Romeo Ölmeli (2000), (2001) Kevin of the North (2001) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Jan-Michael Vincent | Michael Vincent | Mike Vince
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Suikastçı
2007 Aksiyon Özel Efekt 6.3 79,562

Karanlıklar Ülkesi: Evrim
2006 Aksiyon Özel Efekt 6.7 176,799

Kedi Kadın
2004 Aksiyon Özel Efekt 3.3 99,115

Scooby Doo 2: Canavarlar Kaçtı
2004 Aksiyon Özel Efekt 5.0 40,767

Muhteşem Kahramanlar
2003 Aksiyon Özel Efekt 5.8 154,699
2003 Komedi Özel Efekt 6.9 178,940

Ben Casus
2002 Aksiyon Özel Efekt 5.4 45,506

Ateş Krallığı
2002 Aksiyon Özel Efekt 6.2 117,560
2001 Macera Özel Efekt 4.6 1,529

Romeo Ölmeli
2000 Aksiyon Özel Efekt 6.1 62,214

Kara Göl
1999 Aksiyon Özel Efekt 5.7 49,233

Sapsız Sanık
1998 Aksiyon Özel Efekt 6.1 20,865
1997 Aksiyon Özel Efekt 6.6 498

Erdem Savaşçıları
1997 Aksiyon Özel Efekt 4.6 2,570

Tehlikenin İçinde
1995 Aksiyon Özel Efekt 6.8 34,807
1994 Dram Özel Efekt 6.1 551
Dizi Altyazıları
Vikings (6,347) Supernatural (2,809) Titans (2,664) The Flash (2,329) Arrow (2,206) Doctor Who (1,614) The Gifted (1,417) Outlander (1,361) The Big Bang Theory (1,286) La Casa de Papel (1,168)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018