Giriş Kayıt
Michael S. Vincent

Michael S. Vincent


Özel Efekt

Michael S. Vincent, Özel efekt.

Tehlikenin İçinde (1995), Killer (1994), (2000) Romeo Ölmeli (2000), (2001) Kevin of the North (2001) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Jan-Michael Vincent | Michael Vincent | Mike Vince
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Suikastçı
2007 Aksiyon Özel Efekt 6.3 79,209

Karanlıklar Ülkesi: Evrim
2006 Aksiyon Özel Efekt 6.7 176,025

Kedi Kadın
2004 Aksiyon Özel Efekt 3.3 98,374

Scooby Doo 2: Canavarlar Kaçtı
2004 Aksiyon Özel Efekt 5.0 40,297

Muhteşem Kahramanlar
2003 Aksiyon Özel Efekt 5.8 154,043
2003 Komedi Özel Efekt 6.9 175,464

Ben Casus
2002 Aksiyon Özel Efekt 5.4 45,306

Ateş Krallığı
2002 Aksiyon Özel Efekt 6.2 117,081
2001 Macera Özel Efekt 4.6 1,526

Romeo Ölmeli
2000 Aksiyon Özel Efekt 6.1 61,964

Kara Göl
1999 Aksiyon Özel Efekt 5.7 48,894

Sapsız Sanık
1998 Aksiyon Özel Efekt 6.1 20,723
1997 Aksiyon Özel Efekt 6.6 490

Erdem Savaşçıları
1997 Aksiyon Özel Efekt 4.6 2,544

Tehlikenin İçinde
1995 Aksiyon Özel Efekt 6.8 34,421
1994 Dram Özel Efekt 6.1 546
Dizi Altyazıları
Supernatural (3,141) Daredevil (3,055) Shameless (2,481) The Flash (2,190) Better Call Saul (2,093) The Big Bang Theory (1,837) Arrow (1,684) La Casa de Papel (1,131) Manifest (1,034) Black Mirror (892)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018