Giriş Kayıt
Michael S. Vincent

Michael S. Vincent


Özel Efekt

Michael S. Vincent, Özel efekt.

Tehlikenin İçinde (1995), Killer (1994), (2000) Romeo Ölmeli (2000), (2001) Kevin of the North (2001) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Jan-Michael Vincent | Michael Vincent | Mike Vince
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Suikastçı
2007 Aksiyon Özel Efekt 6.3 78,723

Karanlıklar Ülkesi: Evrim
2006 Aksiyon Özel Efekt 6.7 175,052

Kedi Kadın
2004 Aksiyon Özel Efekt 3.3 97,381

Scooby Doo 2: Canavarlar Kaçtı
2004 Aksiyon Özel Efekt 5.0 39,788

Muhteşem Kahramanlar
2003 Aksiyon Özel Efekt 5.8 153,182
2003 Komedi Özel Efekt 6.9 174,500

Ben Casus
2002 Aksiyon Özel Efekt 5.4 44,085

Ateş Krallığı
2002 Aksiyon Özel Efekt 6.2 116,429
2001 Macera Özel Efekt 4.6 1,439

Romeo Ölmeli
2000 Aksiyon Özel Efekt 6.1 61,656

Kara Göl
1999 Aksiyon Özel Efekt 5.7 48,383

Sapsız Sanık
1998 Aksiyon Özel Efekt 6.0 18,638
1997 Aksiyon Özel Efekt 6.6 425

Erdem Savaşçıları
1997 Aksiyon Özel Efekt 4.6 2,512

Tehlikenin İçinde
1995 Aksiyon Özel Efekt 6.7 33,904
1994 Dram Özel Efekt 6.1 514
Film Altyazıları
Upgrade (9,058) Deadpool 2 (5,810) Tag (4,056) Avengers: Infinity War (3,169) Skyscraper (2,971) Adrift (2,406) The Endless (1,832) Down a Dark Hall (1,391) Ah-ga-ssi (755) Bad Samaritan (653)
Dizi Altyazıları
Castle Rock (2,638) La casa de papel (1,976) The 100 (1,792) Better Call Saul (1,435) Yellowstone (1,331) Suits (1,054) Vikings (1,027) Friends (992) Westworld (965) Black Mirror (933)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018