Giriş Kayıt
Michael S. Vincent

Michael S. Vincent


Özel Efekt

Michael S. Vincent, Özel efekt.

Tehlikenin İçinde (1995), Killer (1994), (2000) Romeo Ölmeli (2000), (2001) Kevin of the North (2001) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Jan-Michael Vincent | Michael Vincent | Mike Vince
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Suikastçı
2007 Aksiyon Özel Efekt 6.3 78,700

Karanlıklar Ülkesi: Evrim
2006 Aksiyon Özel Efekt 6.7 174,999

Kedi Kadın
2004 Aksiyon Özel Efekt 3.3 97,331

Scooby Doo 2: Canavarlar Kaçtı
2004 Aksiyon Özel Efekt 5.0 39,762

Muhteşem Kahramanlar
2003 Aksiyon Özel Efekt 5.8 153,135
2003 Komedi Özel Efekt 6.9 174,457

Ben Casus
2002 Aksiyon Özel Efekt 5.4 44,085

Ateş Krallığı
2002 Aksiyon Özel Efekt 6.2 116,388
2001 Macera Özel Efekt 4.6 1,439

Romeo Ölmeli
2000 Aksiyon Özel Efekt 6.1 61,626

Kara Göl
1999 Aksiyon Özel Efekt 5.7 48,336

Sapsız Sanık
1998 Aksiyon Özel Efekt 6.0 18,638
1997 Aksiyon Özel Efekt 6.6 425

Erdem Savaşçıları
1997 Aksiyon Özel Efekt 4.6 2,512

Tehlikenin İçinde
1995 Aksiyon Özel Efekt 6.7 33,904
1994 Dram Özel Efekt 6.1 514
Dizi Altyazıları
Better Call Saul (5,209) Castle Rock (3,402) Sharp Objects (2,144) The 100 (2,099) La casa de papel (1,987) Preacher (1,590) Suits (1,245) Vikings (1,062) Black Mirror (898) Friends (891)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018