Giriş Kayıt
Christopher Villiers

Christopher Villiers (58)


Oyuncu, Yapımcı, Senarist, Casting

Christopher Villiers, 07 Eylül 1960 London, İngiltere, Birleşik Krallık doğumlu oyuncu, yapımcı, senarist, casting.

From Time to Time (2009), Çok Gizli (1984), İlk Şövalye (1995), When Calls the Heart (2013) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 07 Eylül 1960
Doğum Yeri: London, İngiltere, Birleşik Krallık
Diğer Bir İsmi: Chris Villiers
Burcu: Başak
Boyu: 1.78 m
8.0 (1 Oy)
  • Currently 160/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2019 Komedi Oyuncu 7.2 437
2018 58 Kısa Metraj Yönetmen
Senarist
Yapımcı
   
2018 58 Gerilim Oyuncu    

Cinayet Alfabesi
2018 Suç Oyuncu 6.6 4,326
2017 Aksiyon Oyuncu 4.9 4,159
2016 56 Belgesel Oyuncu 6.8 268
2015 55 Dram Oyuncu 6.9 554
2015 Dram Oyuncu 7.2 3,164
2014 54 Dram Oyuncu 4.8 145
2013 53 Komedi Oyuncu 6.8 1,525
2012 52 Komedi Oyuncu 4.4 805
2011 51 Dram Oyuncu 6.2 149
2010 50 Korku Oyuncu 3.1 1,146

Yeşil Bölge
2010 50 Aksiyon Casting 6.8 121,462
2009 Dram Oyuncu 7.5 1,289
2009 49 Macera Oyuncu 6.7 4,058
2006 46 Dram Oyuncu 6.8 16,795
2005 Dram Oyuncu 5.5 125
2004 Aksiyon Çeşitli 7.1 309
2002 42 Komedi Yapımcı
Oyuncu
Senarist
6.7 808

Kanlı Pazar
2002 42 Dram Oyuncu 7.7 21,936
2000 Dram Oyuncu 5.1 925
1999 Talk-Show Oyuncu 2.6 885
1999 Aksiyon Oyuncu 6.3 562

Rastlantının Böylesi
1998 38 Komedi Oyuncu 6.8 58,773
1997 Suç Oyuncu 7.8 19,322
1996 36 Aksiyon Oyuncu 8.0 1,772

İlk Şövalye
1995 35 Macera Oyuncu 5.9 62,886
1991 Suç Oyuncu 7.3 1,151
1987 27 Dram Oyuncu 7.2 1,047
1986 Dram Oyuncu 6.1 2,195

Çok Gizli
1984 24 Aksiyon Oyuncu 7.2 53,975
1982 22 Romantik Oyuncu 7.7 3,968
1972 Dram Oyuncu 4.9 2,469
1970 Dram Oyuncu 7.6 196
1963 Macera Oyuncu 8.4 32,431
- Animasyon Oyuncu 6.2 115
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019