Giriş Kayıt
Tracy Vilar

Tracy Vilar (50)


Oyuncu, Casting

Tracy Vilar, 12 Nisan 1968 New York City, New York, ABD doğumlu oyuncu, casting.

Partners (2012), (2001) K-PAX (2001), (1996) Joe'nin Böcekli Evi (1996), (2002) Çok Özel (2002) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 12 Nisan 1968
Doğum Yeri: New York City, New York, ABD
Diğer Bir İsmi: Tracy Leigh Vilar | Tracy Villars
Burcu: Koç
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Komedi Oyuncu 8.1 2,866
2016 48 Aksiyon Oyuncu 4.1 1,530
2016 Komedi Oyuncu 3.7 1,360
2014 46 Komedi Oyuncu 5.6 5,936
2012 Komedi Oyuncu 6.4 3,903

Doktor House
2004 Dram Oyuncu 8.7 364,094

Çok Özel
2002 34 Komedi Oyuncu 4.7 9,149
2001 33 Dram Oyuncu 7.4 164,886

Çifte Tehlike
1999 31 Suç Oyuncu 6.4 64,232

Gridlock'd
1997 29 Komedi Oyuncu 7.0 13,429
1996 28 Komedi Oyuncu 6.7 3,262

Joe'nin Böcekli Evi
1996 28 Komedi Oyuncu 5.4 11,637

Acil Servis
1994 Dram Oyuncu 7.7 45,267
1994 26 Komedi Oyuncu 6.9 7,773
1994 26 Suç Oyuncu 7.6 10,826
1993 Suç Oyuncu 7.5 10,279
1992 24 Biyografi Casting 7.7 73,724

Orman Ateşi
1991 23 Dram Casting 6.5 15,114

İki Kadın Arasında
1990 22 Dram Casting 6.6 9,584

Doğruyu Seç
1989 21 Dram Casting 7.9 71,653
Film Altyazıları
Venom (3,065) A Simple Favor (2,761) First Man (1,982) Roma (1,503) Between Worlds (1,271) Lukas (1,013) The Predator (1,006) Sky Hunter (864) Mowgli (792) Goosebumps 2: Haunted Halloween (715)
Dizi Altyazıları
Arrow (2,955) Vikings (2,876) The Flash (1,891) Supergirl (1,651) Supernatural (1,396) Counterpart (1,112) La Casa de Papel (864) Friends (717) The Big Bang Theory (707) Doctor Who (677)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018