Giriş Kayıt
Tracy Vilar

Tracy Vilar (50)


Oyuncu, Casting

Tracy Vilar, 12 Nisan 1968 New York City, New York, ABD doğumlu oyuncu, casting.

Partners (2012), (2001) K-PAX (2001), (1996) Joe'nin Böcekli Evi (1996), (2002) Çok Özel (2002) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 12 Nisan 1968
Doğum Yeri: New York City, New York, ABD
Diğer Bir İsmi: Tracy Leigh Vilar | Tracy Villars
Burcu: Koç
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Komedi Oyuncu 8.0 2,243
2016 48 Aksiyon Oyuncu 4.1 1,507
2016 Komedi Oyuncu 3.7 1,323
2014 46 Komedi Oyuncu 5.6 5,601
2012 Komedi Oyuncu 6.4 3,863

Doktor House
2004 Dram Oyuncu 8.8 361,323

Çok Özel
2002 34 Komedi Oyuncu 4.7 8,903
2001 33 Dram Oyuncu 7.4 164,155

Çifte Tehlike
1999 31 Suç Oyuncu 6.4 63,784

Gridlock'd
1997 29 Komedi Oyuncu 7.0 13,327
1996 28 Komedi Oyuncu 6.7 3,235

Joe'nin Böcekli Evi
1996 28 Komedi Oyuncu 5.4 11,551

Acil Servis
1994 Dram Oyuncu 7.7 45,005
1994 26 Komedi Oyuncu 6.9 6,650
1994 26 Suç Oyuncu 7.6 10,751
1993 Suç Oyuncu 7.5 10,181
1992 24 Biyografi Casting 7.7 73,087

Orman Ateşi
1991 23 Dram Casting 6.5 15,009

İki Kadın Arasında
1990 22 Dram Casting 6.6 9,052

Doğruyu Seç
1989 21 Dram Casting 7.9 70,899
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018