Giriş Kayıt
Ludo Vici

Ludo Vici (51)


Oyuncu

Ludo Vici, 29 Ekim 1967 doğumlu oyuncu.

Deine besten Jahre (1999) yapımıyla biliniyor.

Doğum Tarihi: 29 Ekim 1967
Burcu: Akrep
Boyu: 1.80 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2015 48 Dram Oyuncu 5.3 1,345
2012 45 Macera Oyuncu 6.5 71
1999 Dram Oyuncu 7.2 80
1997 Komedi Oyuncu 5.6 29
1977 Suç Oyuncu 6.3 514
Dizi Altyazıları
Vikings (8,352) True Detective (6,067) The Punisher (3,974) Supernatural (3,301) The Big Bang Theory (2,981) Gotham (2,286) The Blacklist (1,786) Outlander (1,603) Star Trek: Discovery (1,501) Luther (1,350)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019