Giriş Kayıt
Jay Vicari

Jay Vicari


Müzisyen, Sesler

Jay Vicari, müzisyen, sesler.

Diğer Bir İsmi: J.G. Vicari
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2013 Belgesel Müzik 4.8 546
2013 Komedi Müzik 7.3 184
2011 Müzik Müzik 5.1 225
2010 Belgesel Müzik 7.9 288
2009 Müzik Sesler 8.7 303
2005 Komedi Müzik 7.2 2,277
2004 Belgesel Sesler 6.3 199
2001 Sesler 7.9 174
1993 Komedi Sesler 7.5 3,545
1975 Komedi Sesler
Müzik
8.1 38,388
Film Altyazıları
Hunter Killer (8,809) A Star Is Born (5,052) Bohemian Rhapsody (2,955) Keepers (2,550) Suspiria (2,219) Museo (1,754) Ashes in the Snow (1,436) Revenger (1,217) First Man (1,155) Venom (1,112)
Dizi Altyazıları
True Detective (12,696) Vikings (6,025) The Flash (2,006) Luther (1,985) The Big Bang Theory (1,431) The Blacklist (1,425) Black Mirror (1,344) Friends (1,139) Peaky Blinders (1,126) La casa de papel (1,079)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019