Giriş Kayıt
Enrico Viarisio

Enrico Viarisio (69)


Oyuncu

Enrico Viarisio, 03 Aralık 1897 Turin, İtalya doğumlu oyuncu.

Aylaklar (1953) yapımıyla biliniyor.

Enrico Viarisio, 01 Kasım 1967 tarihinde (69 yaşında) hayatını kaybetti.

Doğum Tarihi: 03 Aralık 1897
Ölüm Tarihi: 01 Kasım 1967
Doğum Yeri: Turin, İtalya
Burcu: Yay
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1965 68 Müzikal Oyuncu 5.8 25
1965 68 Komedi Oyuncu 6.8 17
1963 66 Komedi Oyuncu 6.3 130
1962 65 Oyuncu 6.6 156
1961 64 Komedi Oyuncu    
1957 60 Komedi Oyuncu    
1955 58 Komedi Oyuncu 7.1 249
1954 57 Komedi Oyuncu 6.2 130
1953 56 Oyuncu 4.2 36
1953 56 Komedi Oyuncu 6.5 92

Aylaklar
1953 56 Komedi Oyuncu 8.0 12,590
1953 56 Dram Oyuncu 6.3 2,121
1952 55 Komedi Oyuncu 5.9 17
1951 54 Komedi Oyuncu 6.3 31
1943 46 Komedi Oyuncu 6.7 21
1942 45 Komedi Oyuncu 7.5 275
1935 38 Komedi Oyuncu 6.2 26
1934 37 Komedi Oyuncu 5.9 24
Film Altyazıları
Hunter Killer (9,355) A Star Is Born (5,355) Bohemian Rhapsody (3,482) Keepers (2,641) Suspiria (2,422) Museo (1,851) Ashes in the Snow (1,505) Revenger (1,339) Venom (1,289) First Man (1,287)
Dizi Altyazıları
True Detective (13,359) Vikings (8,844) Luther (2,796) The Flash (2,236) The Punisher (2,165) The Big Bang Theory (1,716) The Blacklist (1,545) Black Mirror (1,529) Friends (1,305) Peaky Blinders (1,304)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019