Giriş Kayıt
Guida Viana

Guida Viana (64)


Oyuncu

Margarida Machado Vianna, 22 Kasım 1954 Rio de Janeiro, Rio de Janeiro, Brezilya doğumlu oyuncu.

Totalmente Demais (2015) yapımıyla biliniyor.

Gerçek İsmi: Margarida Machado Vianna
Doğum Tarihi: 22 Kasım 1954
Doğum Yeri: Rio de Janeiro, Rio de Janeiro, Brezilya
Diğer Bir İsmi: Guida Vianna
Burcu: Yay
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 64 Komedi Oyuncu 6.9 426
2016 62 Komedi Oyuncu 6.6 1,460
2016 62 Komedi Oyuncu 5.2 143
2015 Komedi Oyuncu 7.4 145
2015 61 Dram Oyuncu 6.1 35
2015 61 Komedi Oyuncu 5.9 794
2013 59 Komedi Oyuncu 6.8 3,056
2011 Komedi Oyuncu 5.3 132
2010 Biyografi Oyuncu 7.3 40
2008 54 Komedi Oyuncu 5.4 154
2007 Komedi Oyuncu 6.0 171
2006 52 Romantik Oyuncu 6.6 236
2004 Komedi Oyuncu 7.9 492
2004 Komedi Oyuncu 6.7 172
2001 Komedi Oyuncu 7.6 709
2000 Oyuncu 5.5 85
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019