Giriş Kayıt
Lubos Veselý

Lubos Veselý (66)


Oyuncu

Lubos Veselý, 01 Mart 1953 Ostrov nad Ohrí, Çekoslavakya (now Çek Cumhuriyeti) doğumlu oyuncu.

Pouta (2009) yapımıyla biliniyor.

Doğum Tarihi: 01 Mart 1953
Doğum Yeri: Ostrov nad Ohrí, Çekoslavakya (now Çek Cumhuriyeti)
Diğer Bir İsmi: Lubos P. Veselý
Burcu: Balık
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 64 Animasyon Oyuncu 4.8 20
2017 64 Komedi Oyuncu 6.9 430
2017 64 Dram Oyuncu 6.6 389
2016 Suç Oyuncu 7.1 55
2015 62 Dram Oyuncu 4.7 53
2015 62 Oyuncu 7.0 4,279
2014 61 Komedi Oyuncu 2.3 28
2014 Suç Oyuncu 8.4 104
2013 Komedi Oyuncu 6.8 20
2013 60 Dram Oyuncu 5.7 19
2013 60 Dram Oyuncu 6.4 59
2013 Dram Oyuncu 7.3 41

Devrim Ateşi
2013 Biyografi Oyuncu 8.0 1,157
2009 56 Oyuncu 7.1 325
2008 55 Dram Oyuncu 6.5 240
2008 55 Komedi Oyuncu 6.8 143
2008 Aksiyon Oyuncu 6.8 77
2005 Aile Oyuncu 2.1 187
2005 Suç Oyuncu 6.3 37
2004 51 Belgesel Oyuncu 8.3 97
2000 47 Komedi Oyuncu 6.7 415
1997 Komedi Oyuncu 8.0 292
Dizi Altyazıları
True Detective (6,985) Shameless (3,363) Vikings (2,719) Inside No. 9 (1,928) Shooter (1,599) Gotham (1,480) The Umbrella Academy (1,111) The Blacklist (1,046) Doom Patrol (885) The Big Bang Theory (872)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019