Giriş Kayıt
Beryl Vertue

Beryl Vertue (92)


Yapımcı

Beryl Frances, 01 Ocak 1931 doğumlu yapımcı.

Coupling (2000), Sparkle (1976), Steptoe & Son (1972), Up Pompeii (1971) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: Beryl Frances
Doğum Tarihi: 01 Ocak 1931
Diğer Bir İsmi: Klaus Vogel
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2015 84 Dram Yapımcı 6.3 3,679
2014 Komedi Yapımcı 5.8 218
2012 Komedi Yapımcı 7.1 921
2010 Suç Yapımcı 9.1 933,871
2010 79 Kısa Metraj Yapımcı 8.2 225
2007 Suç Yapımcı 8.0 7,574
2006 75 Dram Yapımcı 7.5 634
2000 Komedi Yapımcı 8.6 46,100

Vadedilmiş Ülke
1987 56 Dram 5.7 1,400
1976 45 Dram Yapımcı 6.7 1,691
1975 44 Dram Yapımcı 6.6 21,455
1974 43 Aksiyon Yapımcı 6.0 283
1973 42 Komedi Yapımcı 5.7 710
1972 41 Komedi Yapımcı 6.5 1,716
1971 40 Komedi Yapımcı 6.0 1,144
1968 37 Komedi Yapımcı 6.2 490
Türkçe Altyazı © 2007 - 2023