Giriş Kayıt
Rino Vertone

Rino Vertone


Rino Vertone,

Battlefield Earth (2000), (1997) Affliction (1997), (1999) İç Çamaşırı (1999) (1999), (2000) Paralar Nerede? (2000) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2000 Aksiyon Taşıma Bölümü 2.4 70,820

Paralar Nerede?
2000 Dram Taşıma Bölümü 6.3 4,735

İç Çamaşırı (1999)
1999 Romantik Taşıma Bölümü 6.6 6,852
1997 Dram Taşıma Bölümü 7.0 13,089
Film Altyazıları
Upgrade (9,882) Deadpool 2 (6,974) Tag (4,397) Avengers: Infinity War (3,793) Skyscraper (3,380) Adrift (2,727) The Endless (1,935) Down a Dark Hall (1,782) Ah-ga-ssi (903) Bad Samaritan (750)
Dizi Altyazıları
Castle Rock (2,957) La casa de papel (2,393) The 100 (2,078) Better Call Saul (1,611) Sharp Objects (1,424) Yellowstone (1,406) Suits (1,253) Vikings (1,247) Preacher (1,196) Westworld (1,149)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018