Giriş Kayıt
August Verschueren

August Verschueren


Editör, Editör

August Verschueren, editör, editör.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Kobra Takibi
1996 Aksiyon Editör 6.4 4,378
1992 Dram Editör 7.6 4,019
1991 Dram Editorial Department 6.3 293
1977 Romantik Editör 5.9 239
1975 Dram Editör 5.8 274
1973 Dram Editör 6.3 86
1972 Dram Editör 5.6 73
1971 Korku Editör 6.6 3,834
Film Altyazıları
Bohemian Rhapsody (6,129) The Girl in the Spider's Web (5,611) Hunter Killer (2,802) A Star Is Born (1,796) Bumblebee (1,656) Close (1,497) The Favourite (1,172) IO (1,109) Venom (1,107) First Man (982)
Dizi Altyazıları
True Detective (7,770) Vikings (6,226) The Punisher (2,770) Shameless (2,556) The Big Bang Theory (2,244) Supernatural (2,072) Outlander (2,008) Gotham (1,495) Arrow (1,352) Black Mirror (1,344)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019