Giriş Kayıt
August Verschueren

August Verschueren


Editör, Editör

August Verschueren, editör, editör.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Kobra Takibi
1996 Aksiyon Editör 6.4 4,242
1992 Dram Editör 7.7 3,654
1991 Dram Editorial Department 6.3 266
1977 Romantik Editör 6.0 201
1975 Dram Editör 5.8 240
1973 Dram Editör 6.2 59
1972 Dram Editör 5.6 57
1971 Korku Editör 6.7 3,606
Film Altyazıları
Upgrade (11,489) Tag (6,280) Deadpool 2 (5,665) Avengers: Infinity War (3,022) Skyscraper (2,246) The Endless (2,175) Adrift (1,865) Bad Samaritan (729) Ah-ga-ssi (725) Ready Player One (520)
Dizi Altyazıları
Castle Rock (3,962) Better Call Saul (1,968) The 100 (1,869) La casa de papel (1,837) Suits (1,413) Yellowstone (1,176) Friends (1,029) Vikings (1,027) Black Mirror (997) Sharp Objects (936)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018