Giriş Kayıt
Hélène Verreau

Hélène Verreau


Sesler

Hélène Verreau, sesler.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2009 Dram Sesler 7.3 54
2007 Suç Sesler 4.7 507
2006 Suç Sesler 5.4 408
2006 Gerilim Sesler 4.6 342
2005 Korku Sesler 4.0 1,068
2001 Gerilim Sesler 8.2 267
Dizi Altyazıları
True Detective (7,254) Vikings (5,780) The Punisher (2,612) Shameless (2,229) The Big Bang Theory (2,041) Supernatural (1,993) Outlander (1,830) Gotham (1,415) The Blacklist (1,260) La casa de papel (1,183)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019