Giriş Kayıt
Hélène Verreau

Hélène Verreau


Sesler

Hélène Verreau, sesler.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2009 Dram Sesler 7.3 54
2007 Suç Sesler 4.7 500
2006 Suç Sesler 5.4 407
2006 Gerilim Sesler 4.6 336
2005 Korku Sesler 4.0 1,066
2001 Gerilim Sesler 8.2 264
Dizi Altyazıları
The Big Bang Theory (1,942) Arrow (1,550) Outlander (1,252) Supernatural (1,076) Better Call Saul (908) Titans (886) La Casa de Papel (850) The Last Ship (847) Doctor Who (788) Kidding (632)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018