Giriş Kayıt
Amelio Verona

Amelio Verona


Sesler

Amelio Verona, sesler.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1991 Aksiyon Sesler 5.8 7,720
1989 Fantastik Sesler 5.7 388

Günaha Son Çağrı
1988 Dram Sesler 7.6 45,247
1986 Fantastik Sesler 4.4 8,172

Kızıl Prenses
1985 Aksiyon Sesler 5.0 34,824
1964 Suç Sesler 6.5 100
1962 Dram Sesler 6.6 988
1961 Komedi Sesler 6.7 316
1953 Suç Sesler 6.4 36
Dizi Altyazıları
Vikings (5,919) Supernatural (2,663) Titans (2,544) The Flash (1,878) Doctor Who (1,320) The Gifted (1,305) Outlander (1,117) The Big Bang Theory (1,080) La Casa de Papel (1,028) Black Mirror (1,000)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018