Giriş Kayıt
Patrick Veron

Patrick Veron


Sanat Bölümü

Patrick Veron, sanat bölümü.

Le solitaire (1987), Le parfum d'Yvonne (1994), Hiç Ummazken (1991), (1998) Demir Maskeli Adam (1998) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Paris'te Gece Yarısı
2011 Komedi Sanat Bölümü 7.7 347,904
2006 Biyografi Sanat Bölümü 6.4 91,146

Mahrem İtiraflar
2004 Dram Sanat Bölümü 7.1 4,472

İki Yabancı
2002 Komedi Sanat Bölümü 6.2 5,458

Müzedeki Hayalet
2001 Gizem Sanat Bölümü 4.4 4,299

Amerikalı Aşçı
1998 Komedi Sanat Bölümü 6.2 823

Demir Maskeli Adam
1998 Aksiyon Sanat Bölümü 6.5 142,660
1997 Suç Sanat Bölümü 6.6 94
1994 Dram Sanat Bölümü 6.6 939

Hiç Ummazken
1991 Biyografi Sanat Bölümü 7.0 4,297
1990 Sanat Bölümü 6.6 231
1987 Aksiyon Sanat Bölümü 5.8 1,184
Dizi Altyazıları
Vikings (3,255) Supernatural (3,151) Arrow (2,415) The Flash (1,980) Supergirl (1,121) La Casa de Papel (969) Counterpart (929) Friends (770) The Protector (761) Peaky Blinders (682)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018