Giriş Kayıt
Patrick Veron

Patrick Veron


Sanat Bölümü

Patrick Veron, sanat bölümü.

Le parfum d'Yvonne (1994), Le solitaire (1987), Hiç Ummazken (1991), (1998) Demir Maskeli Adam (1998) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Paris'te Gece Yarısı
2011 Komedi Sanat Bölümü 7.7 343,024
2006 Biyografi Sanat Bölümü 6.4 89,963

Mahrem İtiraflar
2004 Dram Sanat Bölümü 7.1 4,209

İki Yabancı
2002 Komedi Sanat Bölümü 6.2 5,141

Müzedeki Hayalet
2001 Gizem Sanat Bölümü 4.4 3,937

Amerikalı Aşçı
1998 Komedi Sanat Bölümü 6.2 787

Demir Maskeli Adam
1998 Aksiyon Sanat Bölümü 6.5 140,590
1997 Suç Sanat Bölümü 6.5 82
1994 Dram Sanat Bölümü 6.6 866

Hiç Ummazken
1991 Biyografi Sanat Bölümü 7.0 3,892
1990 Sanat Bölümü 6.7 209
1987 Aksiyon Sanat Bölümü 5.7 947
Dizi Altyazıları
Better Call Saul (3,992) The 100 (2,674) La casa de papel (2,126) Castle Rock (1,941) Sharp Objects (1,738) Preacher (1,504) The Sinner (1,204) Vikings (1,095) Westworld (889) Friends (860)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018