Giriş Kayıt
Etelvina Veron

Etelvina Veron


Makyaj

Etelvina Veron, makyaj.

Beyaz Fil (2012), Küçük Azize (2004), Aile Kanunu (2006), (1998) Fener (1998) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Beyaz Fil
2012 Dram Makyaj 6.5 4,290
2008 Komedi Makyaj 6.7 76
2007 Dram Makyaj 6.3 196
2006 Makyaj 6.8 32

Aile Kanunu
2006 Komedi Makyaj 6.9 1,393

Küçük Azize
2004 Dram Makyaj 6.7 3,207

Fener
1998 Dram Makyaj 7.0 660
1997 Aksiyon Makyaj 5.2 150
1996 Komedi Makyaj 7.5 423
1990 Komedi Makyaj 6.5 451
Dizi Altyazıları
Vikings (3,255) Supernatural (3,151) Arrow (2,415) The Flash (1,980) Supergirl (1,121) La Casa de Papel (969) Counterpart (929) Friends (770) The Protector (761) Peaky Blinders (682)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018