Giriş Kayıt
Etelvina Veron

Etelvina Veron


Makyaj

Etelvina Veron, makyaj.

Beyaz Fil (2012), Küçük Azize (2004), Aile Kanunu (2006), (1998) Fener (1998) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Beyaz Fil
2012 Dram Makyaj 6.5 3,563
2008 Komedi Makyaj 6.7 69
2007 Dram Makyaj 6.4 185
2006 Makyaj 6.8 29

Aile Kanunu
2006 Komedi Makyaj 6.9 1,327

Küçük Azize
2004 Dram Makyaj 6.7 2,752

Fener
1998 Dram Makyaj 7.1 618
1997 Aksiyon Makyaj 5.2 141
1996 Komedi Makyaj 7.6 398
1990 Komedi Makyaj 6.5 408
Dizi Altyazıları
Better Call Saul (5,424) Castle Rock (3,772) The 100 (2,368) Sharp Objects (2,268) La casa de papel (2,157) Preacher (1,671) Suits (1,371) Vikings (1,156) Friends (1,004) Black Mirror (1,001)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018