Giriş Kayıt
Valerie Vernon

Valerie Vernon (49)


Oyuncu

Valerie Vernon, 01 Ocak 1926 İngiltere, Birleşik Krallık doğumlu oyuncu.

Gog (1954) yapımıyla biliniyor.

Valerie Vernon, 01 Ocak 1975 tarihinde (49 yaşında) hayatını kaybetti.

Doğum Tarihi: 01 Ocak 1926
Ölüm Tarihi: 01 Ocak 1975
Doğum Yeri: İngiltere, Birleşik Krallık
Diğer Bir İsmi: Valerie Verdon
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1955 29 Gizem Oyuncu 5.5 123

Bir Yıldız Doğuyor
1954 28 Dram Oyuncu 7.8 12,936
1953 27 Western Oyuncu 6.7 2,107
1953 27 Dram Oyuncu 5.8 389

Son Ümit
1953 27 Dram Oyuncu 6.9 476

Sahne Işıkları
1952 26 Dram Oyuncu 8.1 15,650
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018