Giriş Kayıt
Valerie Vernon

Valerie Vernon (49)


Oyuncu

Valerie Vernon, 01 Ocak 1926 İngiltere, Birleşik Krallık doğumlu oyuncu.

Gog (1954) yapımıyla biliniyor.

Valerie Vernon, 01 Ocak 1975 tarihinde (49 yaşında) hayatını kaybetti.

Doğum Tarihi: 01 Ocak 1926
Ölüm Tarihi: 01 Ocak 1975
Doğum Yeri: İngiltere, Birleşik Krallık
Diğer Bir İsmi: Valerie Verdon
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1955 29 Gizem Oyuncu 5.5 102

Bir Yıldız Doğuyor
1954 28 Dram Oyuncu 7.8 12,278
1953 27 Western Oyuncu 6.7 1,899
1953 27 Dram Oyuncu 5.8 368

Son Ümit
1953 27 Dram Oyuncu 6.9 399

Sahne Işıkları
1952 26 Dram Oyuncu 8.1 14,932
Dizi Altyazıları
Better Call Saul (4,315) Shameless (3,666) Castle Rock (2,785) Bodyguard (2,541) The First (1,811) La Casa de Papel (1,347) The 100 (1,232) A Discovery of Witches (1,061) Fear the Walking Dead (970) Take Two (969)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018