Giriş Kayıt
Marie Vermillard

Marie Vermillard


Oyuncu, Yönetmen Asistanı, Yönetmen

Marie Vermillard, oyuncu, yönetmen asistanı, yönetmen.

Le péril jeune (1994), L'eau froide (1994), Riens du tout (1992), (1996) Herkes Kendi Kedisini Arar (1996) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Kısa Metraj Yönetmen
Editör
5.0 8
2016 Çeşitli 3.6 65
2013 Belgesel Oyuncu    
2012 Komedi Oyuncu 4.8 190
2004 Dram Oyuncu 6.8 646
1997 Biyografi Çeşitli 6.8 1,907

Herkes Kendi Kedisini Arar
1996 Komedi Çeşitli 6.8 3,067

Şaman
1996 Macera Yönetmen Asistanı 7.0 246
1994 Dram Çeşitli 7.1 1,120
1994 Komedi Çeşitli 7.3 2,524
1993 Dram Çeşitli 6.3 122
1992 Komedi Çeşitli 6.4 604
1991 Dram Çeşitli 6.2 284
1989 Komedi Çeşitli 7.1 600
Dizi Altyazıları
Supernatural (3,772) This Is Us (2,523) Star Trek: Discovery (2,302) Gotham (1,688) The Flash (1,426) Vikings (1,254) The OA (1,070) The Blacklist (926) American Gods (868) Arrow (757)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019