Giriş Kayıt
Jeanne Vergne

Jeanne Vergne


Kostümcü, Kostüm Tasarımcısı

Jeanne Vergne, kostümcü, kostüm tasarımcısı.

Eti senin, kemigi benim (1976), Küçük Bir Sevda (1979), Cousin cousine (1975), Diaboliquement vôtre (1967) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Küçük Bir Sevda
1979 Macera Kostüm Bölümü 7.5 4,447

Eti senin, kemigi benim
1976 Komedi Kostüm Bölümü 7.3 7,078
1975 Komedi Kostüm Tasarımcısı
Kostüm Bölümü
6.8 1,067
1974 Dram Kostüm Tasarımcısı 5.9 19
1967 Suç Kostüm Bölümü 6.4 653
1967 Biyografi Kostüm Bölümü 5.8 59
1966 Suç Kostüm Bölümü 6.1 294

Kötü Yol
1965 Komedi Kostüm Bölümü 6.9 157

Tehlikeli Rabıtalar
1959 Dram Kostüm Tasarımcısı 6.8 841
Dizi Altyazıları
Better Call Saul (2,470) The Sinner (2,246) Shameless (1,518) La Casa de Papel (1,504) Castle Rock (1,492) A Discovery of Witches (1,411) Bodyguard (1,400) Suits (1,379) The 100 (1,337) Fear the Walking Dead (1,106)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018