Giriş Kayıt
Henri Vergnes

Henri Vergnes


Sanat Bölümü, Set Dekoratörü

Henri Vergnes, sanat bölümü, set dekoratörü.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1975 Komedi 0 3.8 182

Pembe Telefon
1975 Komedi Sanat Bölümü 5.1 168
1974 Komedi Sanat Bölümü 6.3 882
1974 Dram Sanat Bölümü 5.7 108
1974 Dram Set Dekoratörü 7.8 5,507

Suikast
1972 Gerilim 0 7.0 413
1971 Dram 0 7.2 1,071

Dövmeli
1968 Komedi Sanat Bölümü 6.6 2,334
1968 Aksiyon 0 6.6 314

Kötü Yol
1965 Komedi Sanat Bölümü 6.9 202

Halka
1950 Dram Sanat Bölümü 7.7 4,266
Dizi Altyazıları
The Big Bang Theory (1,969) Arrow (1,592) Outlander (1,255) Supernatural (1,101) Better Call Saul (929) Titans (896) The Last Ship (889) La Casa de Papel (882) Doctor Who (794) Kidding (649)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018