Giriş Kayıt
Henri Vergnes

Henri Vergnes


Sanat Bölümü, Set Dekoratörü

Henri Vergnes, sanat bölümü, set dekoratörü.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1975 Komedi 0 3.8 183

Pembe Telefon
1975 Komedi Sanat Bölümü 5.1 171
1974 Komedi Sanat Bölümü 6.3 896
1974 Dram Sanat Bölümü 5.7 110
1974 Dram Set Dekoratörü 7.8 5,568

Suikast
1972 Gerilim 0 7.0 421
1971 Dram 0 7.2 1,084

Dövmeli
1968 Komedi Sanat Bölümü 6.6 2,389
1968 Aksiyon 0 6.6 319

Kötü Yol
1965 Komedi Sanat Bölümü 6.9 204

Halka
1950 Dram Sanat Bölümü 7.7 4,332
Dizi Altyazıları
True Detective (7,400) Vikings (3,846) Shameless (2,666) The Punisher (1,516) The Flash (1,484) Arrow (1,376) Outlander (1,369) The Big Bang Theory (1,326) Supernatural (1,150) Black Mirror (1,122)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019