Giriş Kayıt
Henri Vergnes

Henri Vergnes


Sanat Bölümü, Set Dekoratörü

Henri Vergnes, sanat bölümü, set dekoratörü.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1975 Komedi 0    

Pembe Telefon
1975 Komedi Sanat Bölümü 5.1 141
1974 Komedi Sanat Bölümü 6.3 830
1974 Dram Sanat Bölümü 6.1 98
1974 Dram Set Dekoratörü 7.8 4,746

Suikast
1972 Gerilim 0 6.9 343
1971 Dram 0 7.1 804

Dövmeli
1968 Komedi Sanat Bölümü 6.6 1,954
1968 Aksiyon 0 6.6 269

Kötü Yol
1965 Komedi Sanat Bölümü 6.9 157

Halka
1950 Dram Sanat Bölümü 7.8 3,840
Dizi Altyazıları
Better Call Saul (2,470) The Sinner (2,246) Shameless (1,518) La Casa de Papel (1,504) Castle Rock (1,492) A Discovery of Witches (1,411) Bodyguard (1,400) Suits (1,379) The 100 (1,337) Fear the Walking Dead (1,106)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018