Giriş Kayıt
Anne-Cécile Vergnaud

Anne-Cécile Vergnaud


Sesler, Editör

Anne-Cécile Vergnaud, sesler, editör.

(2005) Anthony Zimmer (2005), (2011) Acı Tatlı Tesadüfler (2011), (2003) Altın Vadide Yaz (2003), (2005) Iznogoud (2005) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2012 Dram Sesler 5.0 275

Acı Tatlı Tesadüfler
2011 Komedi Sesler 5.8 1,770
2010 Komedi Sesler 6.5 702

Dünyanın Son Günü
2009 Bilim-Kurgu Sesler 6.2 806

Düğün Şarkısı
2008 Dram Sesler 6.7 635
2008 Belgesel Sesler 7.3 260

Aktrisler
2007 Komedi Sesler 5.8 652
2005 Suç Sesler 6.5 7,228
2005 Komedi Sesler 3.7 1,599
2004 Komedi Editorial Department 4.5 228
2004 Komedi Sesler 4.2 337

Altın Vadide Yaz
2003 Dram Sesler 7.1 862
2003 Macera Editorial Department 5.6 790

Cuma Gecesi
2002 Dram Editorial Department 6.7 1,676

Her Gün Başka Bir Bela
2001 Korku Editorial Department 6.0 6,229
2001 Belgesel Sesler 7.4 410
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018