Giriş Kayıt
Anne-Cécile Vergnaud

Anne-Cécile Vergnaud


Sesler, Editör

Anne-Cécile Vergnaud, sesler, editör.

(2005) Anthony Zimmer (2005), (2011) Acı Tatlı Tesadüfler (2011), (2005) Iznogoud (2005), (2003) Altın Vadide Yaz (2003) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2012 Dram Sesler 5.0 242

Acı Tatlı Tesadüfler
2011 Komedi Sesler 5.8 1,566
2010 Komedi Sesler 6.5 614

Dünyanın Son Günü
2009 Bilim-Kurgu Sesler 6.2 731

Düğün Şarkısı
2008 Dram Sesler 6.7 577
2008 Belgesel Sesler 7.3 241

Aktrisler
2007 Komedi Sesler 5.8 604
2005 Suç Sesler 6.5 6,962
2005 Komedi Sesler 3.7 1,454
2004 Komedi Editorial Department 4.4 216
2004 Komedi Sesler 4.2 316

Altın Vadide Yaz
2003 Dram Sesler 7.2 740
2003 Macera Editorial Department 5.6 755

Cuma Gecesi
2002 Dram Editorial Department 6.8 1,533

Her Gün Başka Bir Bela
2001 Korku Editorial Department 6.0 6,148
2001 Belgesel Sesler 7.5 333
Dizi Altyazıları
Better Call Saul (5,649) Shameless (2,262) Fear the Walking Dead (1,911) Suits (1,752) Castle Rock (1,655) Bodyguard (1,559) The Sinner (1,455) La Casa de Papel (1,454) The 100 (1,273) Mayans M.C. (1,210)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018