Giriş Kayıt
Fabien Vergez

Fabien Vergez


Yönetmen Asistanı

Fabien Vergez, yönetmen asistanı.

RRRrrrr!!! (2004), HHhH (2017), Iznogoud (2005), Yeni Yıl Tehlikede (2017) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Yeni Yıl Tehlikede
2017 Komedi Yönetmen Asistanı 6.3 809
2017 Aksiyon Yönetmen Asistanı 6.4 9,041

Kanunun Kuvveti
2014 Aksiyon Yönetmen Asistanı 7.1 8,413

Yaramazlar
2013 Komedi Yönetmen Asistanı 6.2 2,347

Uzun Kuyruk
2012 Macera Yönetmen Asistanı 5.5 2,624

96 Saat
2008 Aksiyon Yönetmen Asistanı 7.8 526,230
2005 Komedi Yönetmen Asistanı 3.7 1,454
2004 Komedi Yönetmen Asistanı 5.8 10,203
2003 Dram Yönetmen Asistanı 6.9 121

Asteriks Ve Oburiks: Görevimiz Kleopatra
2002 Macera Yönetmen Asistanı 6.6 42,733
2001 Aksiyon Yönetmen Asistanı 6.6 29,741

Taksi 2
2000 Aksiyon Yönetmen Asistanı 6.5 44,992

Taksi
1998 Aksiyon Yönetmen Asistanı 7.0 69,301
Dizi Altyazıları
Better Call Saul (2,203) The Sinner (2,003) Castle Rock (1,328) La Casa de Papel (1,320) Shameless (1,273) A Discovery of Witches (1,234) Suits (1,191) Bodyguard (1,169) The 100 (1,146) Fear the Walking Dead (909)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018