Giriş Kayıt
Chuck Vergara

Chuck Vergara


Yapım Yöneticisi, Oyuncu

Chuck Vergara, yapım yöneticisi, oyuncu.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1997 Dram Taşıma Bölümü 6.5 958
1996 Aksiyon Oyuncu 5.1 298
1995 Aksiyon Yapım Yöneticisi 2.6 382
1995 Komedi Yapım Yöneticisi 6.0 980
1993 Aksiyon Taşıma Bölümü 4.5 722
1992 Komedi Taşıma Bölümü    
1992 Gerilim Taşıma Bölümü 4.3 129
1990 Macera Taşıma Bölümü 2.6 1,244
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018