Giriş Kayıt
Chuck Vergara

Chuck Vergara


Yapım Yöneticisi, Oyuncu

Chuck Vergara, yapım yöneticisi, oyuncu.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1997 Dram Taşıma Bölümü 6.4 1,050
1996 Aksiyon Oyuncu 5.1 311
1995 Aksiyon Yapım Yöneticisi 2.7 415
1995 Komedi Yapım Yöneticisi 6.0 1,043
1993 Aksiyon Taşıma Bölümü 4.5 873
1992 Komedi Taşıma Bölümü 6.1 408
1992 Gerilim Taşıma Bölümü 4.3 140
1990 Macera Taşıma Bölümü 2.7 1,500
Dizi Altyazıları
Vikings (12,589) True Detective (6,123) The Punisher (5,898) The Big Bang Theory (3,426) Supernatural (3,412) Luther (2,606) Gotham (2,395) The Blacklist (1,934) Star Trek: Discovery (1,820) Project Blue Book (1,712)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019