Giriş Kayıt
Chuck Vergara

Chuck Vergara


Yapım Yöneticisi, Oyuncu

Chuck Vergara, yapım yöneticisi, oyuncu.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1997 Dram Taşıma Bölümü 6.4 1,037
1996 Aksiyon Oyuncu 5.1 307
1995 Aksiyon Yapım Yöneticisi 2.7 411
1995 Komedi Yapım Yöneticisi 6.0 1,040
1993 Aksiyon Taşıma Bölümü 4.5 864
1992 Komedi Taşıma Bölümü 6.1 405
1992 Gerilim Taşıma Bölümü 4.3 139
1990 Macera Taşıma Bölümü 2.7 1,477
Dizi Altyazıları
The Big Bang Theory (2,857) Supernatural (1,748) Titans (1,356) Outlander (1,165) Better Call Saul (1,006) La Casa de Papel (918) Doctor Who (839) Arrow (834) Kidding (757) Supergirl (722)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018