Giriş Kayıt
Matyas Veress

Matyas Veress


Editör, Editör

Matyas Veress, editör, editör.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Romantik Editör 6.0 291
2016 Belgesel Editör 6.8 73
2015 Dram Editör 6.4 35
2015 Dram Editör 6.5 45

Çay mı Elektrik mi?
2012 Belgesel Editör 7.5 35
2010 Belgesel Editör 7.8 15

Bay Hiçkimse
2009 Dram Editör 7.9 189,978

Gizemli Geçmiş
2005 Gerilim Editör 5.9 460

Cuma ya da Başka Bir Gün
2005 Macera Editör 6.5 61
2000 Editör 6.2 36
1996 Komedi Editör 5.5 266
1994 Biyografi Editör 5.8 502
1993 Müzik Editorial Department 6.3 64
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018