Giriş Kayıt
Attila Veress

Attila Veress


Görsel Efekt

Attila Veress, görsel efekt.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Gelecek Flux'ta
2005 Aksiyon Görsel Efekt 5.5 117,763

Görünmez Savaşçı
2005 Aksiyon Görsel Efekt 5.0 48,917

Charlie'nin Çikolata Fabrikası
2005 Macera Görsel Efekt 6.7 374,765

Kutup Ekspresi
2004 Animasyon Görsel Efekt 6.6 146,180

Örümcek Adam 2
2004 Aksiyon Görsel Efekt 7.3 482,077

Perili Köşk
2003 Komedi Görsel Efekt 5.0 37,070

Matrix Revolutions
2003 Aksiyon Görsel Efekt 6.7 404,810

Çılgın İkili 2
2003 Aksiyon Görsel Efekt 6.6 200,676

Kimlik
2003 Gizem Görsel Efekt 7.3 203,822

Asabiyim
2003 Komedi Görsel Efekt 6.2 187,621

Ben Casus
2002 Aksiyon Görsel Efekt 5.4 45,400

Küçük Kardeşim 2
2002 Animasyon Görsel Efekt 5.5 43,657

Örümcek Adam
2002 Aksiyon Görsel Efekt 7.3 620,221

Aşkın Sırları
1999 Dram Görsel Efekt 6.8 13,054

Küçük Kardeşim
1999 Animasyon Görsel Efekt 5.9 110,673
1998 Biyografi Görsel Efekt 6.7 91,840
1998 Aksiyon Görsel Efekt 5.3 166,858

Yıldız Gemisi Askerleri
1997 Aksiyon Görsel Efekt 7.2 245,964
1997 Macera Görsel Efekt 4.7 84,737

Mesaj
1997 Dram Görsel Efekt 7.4 229,420

Hayaletler Ve Karanlık
1996 Macera Görsel Efekt 6.8 51,268
Dizi Altyazıları
The Big Bang Theory (1,969) Arrow (1,592) Outlander (1,255) Supernatural (1,101) Better Call Saul (929) Titans (896) The Last Ship (889) La Casa de Papel (882) Doctor Who (794) Kidding (649)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018