Giriş Kayıt
Attila Veress

Attila Veress


Görsel Efekt

Attila Veress, görsel efekt.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Gelecek Flux'ta
2005 Aksiyon Görsel Efekt 5.5 118,272

Görünmez Savaşçı
2005 Aksiyon Görsel Efekt 5.0 49,193

Charlie'nin Çikolata Fabrikası
2005 Macera Görsel Efekt 6.7 380,857

Kutup Ekspresi
2004 Animasyon Görsel Efekt 6.6 152,889

Örümcek Adam 2
2004 Aksiyon Görsel Efekt 7.3 488,036

Perili Köşk
2003 Komedi Görsel Efekt 5.0 37,448

Matrix Revolutions
2003 Aksiyon Görsel Efekt 6.7 408,163

Çılgın İkili 2
2003 Aksiyon Görsel Efekt 6.6 202,946

Kimlik
2003 Gizem Görsel Efekt 7.3 205,934

Asabiyim
2003 Komedi Görsel Efekt 6.2 189,014

Ben Casus
2002 Aksiyon Görsel Efekt 5.4 45,697

Küçük Kardeşim 2
2002 Animasyon Görsel Efekt 5.5 44,298

Örümcek Adam
2002 Aksiyon Görsel Efekt 7.3 626,565

Aşkın Sırları
1999 Dram Görsel Efekt 6.8 13,112

Küçük Kardeşim
1999 Animasyon Görsel Efekt 5.9 112,087
1998 Biyografi Görsel Efekt 6.7 92,980
1998 Aksiyon Görsel Efekt 5.3 168,034

Yıldız Gemisi Askerleri
1997 Aksiyon Görsel Efekt 7.2 247,783
1997 Macera Görsel Efekt 4.7 85,577

Mesaj
1997 Dram Görsel Efekt 7.4 231,632

Hayaletler Ve Karanlık
1996 Macera Görsel Efekt 6.8 51,676
Film Altyazıları
Bohemian Rhapsody (6,129) The Girl in the Spider's Web (5,611) Hunter Killer (2,802) A Star Is Born (1,796) Bumblebee (1,656) Close (1,497) The Favourite (1,172) IO (1,109) Venom (1,107) First Man (982)
Dizi Altyazıları
True Detective (7,770) Vikings (6,226) The Punisher (2,770) Shameless (2,556) The Big Bang Theory (2,244) Supernatural (2,072) Outlander (2,008) Gotham (1,495) Arrow (1,352) Black Mirror (1,344)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019