Giriş Kayıt
Maia Veres

Maia Veres


Sesler, Görsel Efekt, Müzisyen

Maia Veres, sesler, görsel efekt, müzisyen.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Görünmeyen Tehlike
2000 Aksiyon Görsel Efekt 5.7 112,511
1999 Korku Görsel Efekt 4.1 2,968

En Sevdiğim Marslı
1999 Komedi Görsel Efekt 5.0 11,818

Yıldız Gemisi Askerleri
1997 Aksiyon Görsel Efekt 7.2 245,964

Görevimiz Tehlike
1996 Aksiyon Sesler 7.1 347,888

Dokuz Ay
1995 Komedi Sesler 5.5 32,650

Erkek Yok, Problem Yok
1995 Komedi Sesler 6.4 10,813

İstasyon Cinayetleri
1994 Komedi Müzik 6.2 3,021

Bebek Firarda
1994 Macera Sesler 6.0 39,488
1993 Macera Sesler 8.1 752,781
1993 Fantastik Sesler 5.1 6,936

Bizi Ayıran Nehir
1992 Dram Sesler 7.3 47,665

Uygunsuz Yollar
1991 Suç Sesler 6.7 7,082

Alev Kapanı
1991 Aksiyon Sesler 6.7 64,513

Henry Ve June
1990 Biyografi Sesler 6.3 11,323

Sinek 2
1989 Korku Sesler 5.0 19,223
Dizi Altyazıları
The Big Bang Theory (1,951) Arrow (1,574) Outlander (1,254) Supernatural (1,097) Better Call Saul (918) Titans (889) La Casa de Papel (864) The Last Ship (862) Doctor Who (793) Kidding (641)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018