Giriş Kayıt
Maia Veres

Maia Veres


Sesler, Görsel Efekt, Müzisyen

Maia Veres, sesler, görsel efekt, müzisyen.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Görünmeyen Tehlike
2000 Aksiyon Görsel Efekt 5.7 113,233
1999 Korku Görsel Efekt 4.1 3,004

En Sevdiğim Marslı
1999 Komedi Görsel Efekt 5.0 11,908

Yıldız Gemisi Askerleri
1997 Aksiyon Görsel Efekt 7.2 247,783

Görevimiz Tehlike
1996 Aksiyon Sesler 7.1 352,454

Dokuz Ay
1995 Komedi Sesler 5.5 32,909

Erkek Yok, Problem Yok
1995 Komedi Sesler 6.4 10,931

İstasyon Cinayetleri
1994 Komedi Müzik 6.2 3,051

Bebek Firarda
1994 Macera Sesler 6.0 40,081
1993 Macera Sesler 8.1 763,605
1993 Fantastik Sesler 5.1 7,039

Bizi Ayıran Nehir
1992 Dram Sesler 7.3 48,175

Uygunsuz Yollar
1991 Suç Sesler 6.7 7,161

Alev Kapanı
1991 Aksiyon Sesler 6.7 65,058

Henry Ve June
1990 Biyografi Sesler 6.3 11,409

Sinek 2
1989 Korku Sesler 5.0 19,401
Dizi Altyazıları
True Detective (7,525) Vikings (4,035) Shameless (2,726) The Flash (1,665) The Punisher (1,573) Arrow (1,427) Outlander (1,393) The Big Bang Theory (1,348) Supernatural (1,192) Black Mirror (1,159)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019