Giriş Kayıt
Benay Venuta

Benay Venuta (84)


Oyuncu

Benvenuta Rose Crooke, 27 Ocak 1911 San Francisco, California, ABD doğumlu oyuncu.

Annie Get Your Gun (1950) yapımıyla biliniyor.

Benay Venuta, 01 Eylül 1995 tarihinde (84 yaşında) hayatını kaybetti.

Gerçek İsmi: Benvenuta Rose Crooke
Doğum Tarihi: 27 Ocak 1911
Ölüm Tarihi: 01 Eylül 1995
Doğum Yeri: San Francisco, California, ABD
Burcu: Kova
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Broadway Üzerinde Kurşunlar
1994 83 Komedi Oyuncu 7.5 32,552
1972 Komedi Oyuncu 7.6 136
1956 Komedi Oyuncu 8.3 238
1952 41 Biyografi Oyuncu 7.3 703
1951 40 Oyuncu 5.8 186
1950 39 Biyografi Oyuncu 7.0 3,819

Eğlenceler Perisi
1948 37 Müzikal Oyuncu 7.5 7,448
1948 37 Dram Oyuncu 6.8 34
1947 36 Dram Oyuncu 6.9 388
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018