Giriş Kayıt
Benay Venuta

Benay Venuta (84)


Oyuncu

Benvenuta Rose Crooke, 27 Ocak 1911 San Francisco, California, ABD doğumlu oyuncu.

Annie Get Your Gun (1950) yapımıyla biliniyor.

Benay Venuta, 01 Eylül 1995 tarihinde (84 yaşında) hayatını kaybetti.

Gerçek İsmi: Benvenuta Rose Crooke
Doğum Tarihi: 27 Ocak 1911
Ölüm Tarihi: 01 Eylül 1995
Doğum Yeri: San Francisco, California, ABD
Burcu: Kova
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Broadway Üzerinde Kurşunlar
1994 83 Komedi Oyuncu 7.5 32,759
1972 Komedi Oyuncu 7.6 138
1956 Komedi Oyuncu 8.3 241
1952 41 Biyografi Oyuncu 7.3 711
1951 40 Oyuncu 5.8 188
1950 39 Biyografi Oyuncu 7.0 3,889

Eğlenceler Perisi
1948 37 Müzikal Oyuncu 7.5 7,500
1948 37 Dram Oyuncu 6.9 42
1947 36 Dram Oyuncu 6.9 402
Film Altyazıları
Hunter Killer (6,614) A Star Is Born (3,843) Suspiria (3,105) Ashes in the Snow (2,786) Keepers (2,207) First Man (1,631) Museo (1,210) Bohemian Rhapsody (1,198) Venom (1,122) Replicas (1,075)
Dizi Altyazıları
True Detective (12,887) Vikings (4,695) The Big Bang Theory (1,767) Black Mirror (1,486) The Flash (1,253) Outlander (1,146) The Blacklist (1,096) La casa de papel (1,019) Peaky Blinders (1,018) Friends (937)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019