Giriş Kayıt
Benay Venuta

Benay Venuta (84)


Oyuncu

Benvenuta Rose Crooke, 27 Ocak 1911 San Francisco, California, ABD doğumlu oyuncu.

Annie Get Your Gun (1950) yapımıyla biliniyor.

Benay Venuta, 01 Eylül 1995 tarihinde (84 yaşında) hayatını kaybetti.

Gerçek İsmi: Benvenuta Rose Crooke
Doğum Tarihi: 27 Ocak 1911
Ölüm Tarihi: 01 Eylül 1995
Doğum Yeri: San Francisco, California, ABD
Burcu: Kova
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Broadway Üzerinde Kurşunlar
1994 83 Komedi Oyuncu 7.5 29,975
1972 Komedi Oyuncu 7.7 132
1956 Komedi Oyuncu 8.5 201
1952 41 Biyografi Oyuncu 7.3 650
1950 39 Biyografi Oyuncu 7.0 3,770

Eğlenceler Perisi
1948 37 Müzikal Oyuncu 7.5 7,334
1948 37 Dram Oyuncu    
1947 36 Dram Oyuncu 7.0 274
Dizi Altyazıları
Better Call Saul (2,292) The Sinner (2,041) La Casa de Papel (1,366) Castle Rock (1,361) Shameless (1,324) A Discovery of Witches (1,281) Suits (1,219) Bodyguard (1,200) The 100 (1,191) Fear the Walking Dead (943)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018