Giriş Kayıt
Jacky Venon

Jacky Venon


Dublör, Oyuncu

Jacky Venon, dublör, oyuncu.

Diğer Bir İsmi: Jackie Venon
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Mağlup Edilmeyen
1983 Aksiyon Oyuncu 6.3 1,676
1978 Dram Dublör 7.2 816

5 Deli Harbe Gidiyor
1974 Macera Oyuncu 5.4 420
1974 Macera Dublör 5.1 192
1974 Macera Dublör 5.1 402

Çapkınlar Kralı
1974 Komedi Dublör 6.4 792
Film Altyazıları
Upgrade (9,882) Deadpool 2 (6,974) Tag (4,397) Avengers: Infinity War (3,793) Skyscraper (3,380) Adrift (2,727) The Endless (1,935) Down a Dark Hall (1,782) Ah-ga-ssi (903) Bad Samaritan (750)
Dizi Altyazıları
Castle Rock (2,979) La casa de papel (2,426) The 100 (2,096) Better Call Saul (1,618) Sharp Objects (1,483) Yellowstone (1,411) Suits (1,260) Vikings (1,253) Preacher (1,244) Westworld (1,167)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018