Giriş Kayıt
Jacky Venon

Jacky Venon


Dublör, Oyuncu

Jacky Venon, dublör, oyuncu.

Diğer Bir İsmi: Jackie Venon
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Mağlup Edilmeyen
1983 Aksiyon Oyuncu 6.4 1,999
1978 Dram Dublör 7.2 964

5 Deli Harbe Gidiyor
1974 Macera Oyuncu 5.5 490
1974 Macera Dublör 5.1 229
1974 Macera Dublör 5.2 426

Çapkınlar Kralı
1974 Komedi Dublör 6.4 979
Dizi Altyazıları
The Big Bang Theory (3,160) Supernatural (3,129) Titans (2,206) Better Call Saul (1,259) La Casa de Papel (1,189) Outlander (1,158) The Gifted (1,149) Legends of Tomorrow (1,128) Doctor Who (997) Supergirl (961)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018