Giriş Kayıt
Jacky Venon

Jacky Venon


Dublör, Oyuncu

Jacky Venon, dublör, oyuncu.

Diğer Bir İsmi: Jackie Venon
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Mağlup Edilmeyen
1983 Aksiyon Oyuncu 6.4 2,043
1978 Dram Dublör 7.2 979

5 Deli Harbe Gidiyor
1974 Macera Oyuncu 5.5 498
1974 Macera Dublör 5.2 233
1974 Macera Dublör 5.2 435

Çapkınlar Kralı
1974 Komedi Dublör 6.4 1,002
Dizi Altyazıları
Vikings (8,611) True Detective (6,842) The Punisher (4,091) Supernatural (3,407) The Big Bang Theory (3,095) Gotham (2,404) The Blacklist (1,879) Outlander (1,702) Star Trek: Discovery (1,546) Luther (1,406)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019