Giriş Kayıt
Fabián Vena

Fabián Vena (50)


Oyuncu

Fabián Vena, 10 Ağustos 1968 Mataderos, Buenos Aires City, Arjantin doğumlu oyuncu.

"Resistiré" (2003) yapımıyla biliniyor.

Doğum Tarihi: 10 Ağustos 1968
Doğum Yeri: Mataderos, Buenos Aires City, Arjantin
Burcu: Aslan
Boyu: 1.67 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Görselleri (6)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2015 Dram Oyuncu 8.5 10
2012 Dram Oyuncu    
2012 44 Komedi Oyuncu 4.5 127
2011 43 Komedi Oyuncu 6.3 219
2010 Dram Oyuncu 8.1 28
2009 Dram Oyuncu 8.3 105

Sevgili Yalnızlık
2008 40 Komedi Oyuncu 5.9 417
2008 Komedi Oyuncu 1.7 27
2006 Komedi Oyuncu 7.8 43
2002 34 Dram Oyuncu 7.6 4,007

Geçti Gibi Rüzgâr
1998 30 Dram Oyuncu 6.7 552

Dünyada Bir Yer
1992 24 Dram Oyuncu 7.9 2,055
Dizi Altyazıları
Vikings (11,823) The Punisher (5,578) True Detective (3,689) The Big Bang Theory (3,132) Supernatural (3,123) Luther (2,474) Gotham (2,229) The Blacklist (1,709) Star Trek: Discovery (1,603) Project Blue Book (1,588)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019