Giriş Kayıt
John Veitch

John Veitch (78)


Oyuncu

John Veitch, 23 Haziran 1920 Queens, New York, ABD doğumlu oyuncu.

İnsanlar Yaşadıkça (1953) yapımıyla biliniyor.

John Veitch, 08 Aralık 1998 tarihinde (78 yaşında) hayatını kaybetti.

Doğum Tarihi: 23 Haziran 1920
Ölüm Tarihi: 08 Aralık 1998
Doğum Yeri: Queens, New York, ABD
Diğer Bir İsmi: John D. Veitch
Burcu: Yengeç
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1957 37 Dram Oyuncu 3.4 812
1955 35 Dram Oyuncu 6.4 400

Şöhret Delisi
1954 34 Komedi Oyuncu 7.2 2,871

Dönüşü Olmayan Nehir
1954 34 Aksiyon Oyuncu 6.7 9,116
1954 34 Western Oyuncu 6.5 665
1953 33 Suç Oyuncu 7.4 2,635

İnsanlar Yaşadıkça
1953 33 Dram Oyuncu 7.7 38,524

Casuslar Kampı
1953 33 Komedi Oyuncu 8.0 47,213
1952 Western Oyuncu 7.7 546
Dizi Altyazıları
Vikings (3,841) Arrow (2,162) The Flash (2,153) Supernatural (1,613) Titans (1,577) Doctor Who (1,398) Outlander (1,309) The Gifted (1,088) The Big Bang Theory (1,020) La Casa de Papel (901)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018