Giriş Kayıt
John Veitch

John Veitch (78)


Oyuncu

John Veitch, 23 Haziran 1920 Queens, New York, ABD doğumlu oyuncu.

İnsanlar Yaşadıkça (1953) yapımıyla biliniyor.

John Veitch, 08 Aralık 1998 tarihinde (78 yaşında) hayatını kaybetti.

Doğum Tarihi: 23 Haziran 1920
Ölüm Tarihi: 08 Aralık 1998
Doğum Yeri: Queens, New York, ABD
Diğer Bir İsmi: John D. Veitch
Burcu: Yengeç
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1957 37 Dram Oyuncu 3.4 788
1955 35 Dram Oyuncu 6.4 393

Şöhret Delisi
1954 34 Komedi Oyuncu 7.3 2,634

Dönüşü Olmayan Nehir
1954 34 Aksiyon Oyuncu 6.7 9,011
1954 34 Western Oyuncu 6.4 531
1953 33 Suç Oyuncu 7.4 2,589

İnsanlar Yaşadıkça
1953 33 Dram Oyuncu 7.7 38,274

Casuslar Kampı
1953 33 Komedi Oyuncu 8.0 46,983
1952 Western Oyuncu 7.7 534
Film Altyazıları
The Meg (3,458) Ant-Man and the Wasp (3,161) Apostle (2,560) The Spy Who Dumped Me (1,691) I Still See You (1,249) Destination Wedding (1,106) Deadpool 2 (1,076) The Equalizer 2 (1,024) Skyscraper (854) UFO (782)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018