Giriş Kayıt
Donna Vega

Donna Vega


Kameraman

Donna Vega, kameraman.

(1997) Kayıp Otoban (1997), (1995) Bağlılık Yemini (1995), (1992) HouseSitter (1992), (2001) The Guardian (2001) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2013 Komedi Kameraman 7.7 1,209

Sünger Bob Kare Pantolon
2004 Animasyon Kameraman 7.0 69,964
2004 Komedi Kameraman 6.4 9,624
2001 Dram Kameraman 7.4 4,289

Çatlak Yönetmen
1999 Komedi Kameraman 6.4 62,249
1999 Komedi Kameraman 5.9 1,089

Yıldız Gemisi Askerleri
1997 Aksiyon Kameraman 7.2 249,423

Kayıp Otoban
1997 Dram Kameraman 7.6 117,198
1996 Komedi Kameraman 5.8 7,365
1995 Komedi Kameraman 6.0 6,077

Bağlılık Yemini
1995 Komedi Kameraman 6.8 24,027
1994 Komedi Kameraman 5.0 5,167
1993 Aksiyon Kameraman 6.1 41,472
1992 Komedi Kameraman 6.1 20,146
1991 Komedi Kameraman 6.7 2,320
Dizi Altyazıları
Supernatural (3,807) This Is Us (2,558) Star Trek: Discovery (2,311) Gotham (1,741) The Flash (1,445) Vikings (1,280) The OA (1,073) American Gods (1,068) The Blacklist (955) Arrow (794)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019