Giriş Kayıt
Bruce Vecchitto

Bruce Vecchitto


Görsel Efekt

Bruce Vecchitto, görsel efekt.

Kan Borcu (2002), The Trigger Effect (1996), (1994) Maverick (1994), (1999) Ekim Düşü (1999) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Pasifik Savaşı
2013 Aksiyon Görsel Efekt 6.9 439,943

Hobbit: Beklenmedik Yolculuk
2012 Macera Görsel Efekt 7.9 714,924

Taht Oyunları
2011 Aksiyon Görsel Efekt 9.5 1,426,647

Uzay Yolu
2009 Aksiyon Görsel Efekt 8.0 553,817
2008 Komedi Görsel Efekt 3.8 47,398

Demir Adam
2008 Aksiyon Görsel Efekt 7.9 841,043

Harry Potter ve Zümrüdüanka Yoldaşlığı
2007 Macera Görsel Efekt 7.5 447,399

Karayip Korsanları: Dünyanın Sonu
2007 Aksiyon Görsel Efekt 7.1 551,236

Karayip Korsanları: Ölü Adamın Sandığı
2006 Aksiyon Görsel Efekt 7.3 607,258

Narnia Günlükleri: Aslan, Cadı ve Dolap
2005 Macera Görsel Efekt 6.9 336,569

Gelmedik mi Hâlâ?
2005 Macera Görsel Efekt 4.6 26,514
2004 Dram Görsel Efekt 6.0 5,698

Talihsiz Serüvenler Dizisi
2004 Macera Görsel Efekt 6.8 183,615
2004 Aksiyon Görsel Efekt 6.7 73,467

Zaman Ötesi
2003 Aksiyon Görsel Efekt 5.6 57,092

Dünyanın Uzak Ucu
2003 Aksiyon Görsel Efekt 7.4 188,121

Güneşin Gözyaşları
2003 Aksiyon Görsel Efekt 6.6 105,860

Başkaldırış
2003 Aksiyon Görsel Efekt 6.1 40,451

Düş Kapanı
2003 Dram Görsel Efekt 5.5 84,160

Tehlikeli Saatler
2002 Dram Görsel Efekt 6.7 55,174

Kan Borcu
2002 Aksiyon Görsel Efekt 6.4 39,148

Siyah Giyen Adamlar 2
2002 Aksiyon Görsel Efekt 6.1 309,383

Belanın Böylesi
2002 Komedi Görsel Efekt 6.5 18,975

İki Yüzlü
2001 Bilim-Kurgu Görsel Efekt 6.2 21,552

Yapay Zeka
2001 Macera Görsel Efekt 7.1 272,308
2001 Aksiyon Görsel Efekt 5.9 269,638

Söz
2001 Dram Görsel Efekt 6.8 49,354

Uzay Kovboyları
2000 Aksiyon Görsel Efekt 6.4 68,001

Görev Mars
2000 Macera Görsel Efekt 5.6 66,607

Yıldız Savaşları Bölüm I: Gizli Tehlike
1999 Aksiyon Görsel Efekt 6.5 646,325

Hayalet Süvari
1999 Dram Görsel Efekt 7.4 303,457

Manolya
1999 Dram Görsel Efekt 8.0 268,070

Ekim Düşü
1999 Biyografi Görsel Efekt 7.8 74,451

Perili Ev
1999 Fantastik Görsel Efekt 4.9 66,412

Yılan Gözler
1998 Suç Görsel Efekt 6.0 70,991

Şöhret
1998 Komedi Görsel Efekt 6.3 22,694

Mesaj
1997 Dram Görsel Efekt 7.4 233,512

Siyah Giyen Adamlar
1997 Komedi Görsel Efekt 7.3 470,696

Çılgın Marslılar
1996 Komedi Görsel Efekt 6.3 195,040

Görevimiz Tehlike
1996 Aksiyon Görsel Efekt 7.1 355,669
1996 Dram Görsel Efekt 5.7 5,556
1995 Aksiyon Görsel Efekt 7.0 265,671

Amerikan Başkanı
1995 Komedi Görsel Efekt 6.8 47,930

Dolaptaki Kızılderili
1995 Aile Görsel Efekt 6.0 23,719

Uzay Yolu VII: Yeni Nesil
1994 Aksiyon Görsel Efekt 6.6 69,634
1994 Komedi Görsel Efekt 8.8 1,583,677
1994 Aksiyon Görsel Efekt 7.0 94,220

Schindler'in Listesi
1993 Biyografi Görsel Efekt 8.9 1,070,772
1993 Fantastik Görsel Efekt 5.1 7,110

Gökyüzünde Ateş
1993 Biyografi Görsel Efekt 6.5 18,939

Ölüm Kadına Yakışır
1992 Komedi Görsel Efekt 6.5 93,195

Görünmeyen Adamın Maceraları
1992 Komedi Görsel Efekt 5.9 20,277

Terminatör 2: Mahşer Günü
1991 Aksiyon Görsel Efekt 8.5 895,150
1991 Biyografi Görsel Efekt 7.2 76,942

Roket Adam
1991 Aksiyon Görsel Efekt 6.4 48,122

Değişim
1991 Suç Görsel Efekt 5.8 7,861

Düşler
1990 Dram Görsel Efekt 7.8 21,351

Kızıl Ekim
1990 Aksiyon Görsel Efekt 7.6 163,147

Daima
1989 Fantastik Görsel Efekt 6.4 25,769

Işığın Bittiği Yer
1989 Macera Görsel Efekt 7.6 149,940

Geleceğe Dönüş 2
1989 Macera Görsel Efekt 7.8 419,884

Hayalet Avcıları 2
1989 Komedi Görsel Efekt 6.5 165,955

Indiana Jones: Son Macera
1989 Aksiyon Görsel Efekt 8.2 625,202

Meraklı Komşular
1989 Komedi Görsel Efekt 6.9 61,133

Masum Sanık Roger Rabbit
1988 Animasyon Görsel Efekt 7.7 166,981
1988 Macera Görsel Efekt 5.4 14,067
1988 Aksiyon Görsel Efekt 7.3 92,138

*Piller dahil degildir
1987 Aile Görsel Efekt 6.6 28,074

Uzay Yolu IV: Eve Yolculuk
1986 Aksiyon Görsel Efekt 7.3 71,662

Ördek Howard
1986 Aksiyon Görsel Efekt 4.6 39,261

Yıldız Savaşları Bölüm VI: Jedi'ın Dönüşü
1983 Aksiyon Görsel Efekt 8.3 849,973

Yıldız Savaşları Bölüm V: İmparatorun Dönüşü
1980 Aksiyon Görsel Efekt 8.8 1,036,961

Yıldız Savaşları Bölüm IV: Yeni Bir Umut
1977 Aksiyon Görsel Efekt 8.6 1,106,903
Dizi Altyazıları
Supernatural (3,334) This Is Us (2,663) American Gods (2,568) Gotham (2,047) Into the Badlands (1,355) Vikings (1,345) Star Trek: Discovery (1,200) The Flash (1,129) The Blacklist (1,011) The Big Bang Theory (715)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019